Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Χέρι - Χέρι με τον... Air Καρατζαφέρη








Χέρι - Χέρι με τον... Air Καρατζαφέρη
Απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Λίγη ώρα μετά την έκπληξη της κοινής γνώμης για την ένταξη αεροπορικής εταιρίας, που είχε λάβει άδεια μερικές ώρες πριν τη λήξη υποβολής των υποψηφιοτήτων, στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε στο κομματικό του ακροατήριο, ότι ήταν ο ίδιος που έκανε την παρέμβαση, εντέλλοντας μάλιστα ...τον «δικό μας» (του ΛΑΟΣ) αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, Μάκη Βορίδη. 


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε ο ίδιος για την υπόθεση στις 2 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Ελλάδα Γεια σου», του TV ΛΑΟΣ.

Και τα είπε… όλα, έξω από τα δόντια:

«Έμαθα ότι οι μηχανισμοί δεν έδιναν άδεια σε νέα αεροπορική εταιρία, η οποία ήθελε να λάβει μέρος στους διαγωνισμούς για τις άγονες γραμμές. Το έμαθα και ειδοποίησα τον υπουργός μας. Του λέω πρόσεξε. Θα γλυτώσει πολλά λεφτά η Ελλάδα εάν είναι τρεις τέσσερις, πέντε, ή 140 (οι εταιρίες) στον διαγωνισμό. Πράγματι έγινε με γρήγορα η διαδικασία, γρήγορη, γρήγορη… Αποτέλεσμα: Τους 11 διαγωνισμούς, τις 11 άγονες γραμμές τις πήρε αυτή η εταιρία, που πήρε το χαρτί πέντε λεπτά πριν. Για χτύπησε χαμηλά… Ξέρετε πόσα θα ωφεληθεί η Ελλάδα;
Εκατομμύρια, εκατομμύρια. Δηλαδή αν δεν ήμασταν εμείς, θα είχε πάει ο διαγωνισμός στα μεγάλα παιδιά. Τον Βγενόπουλος και τον Βασιλάκη. Ποιος θα μάθαινε στην επικράτεια ότι δεν χτυπήθηκαν οι τιμές. Και η Ελλάδα θα βόγκαγε και η Τρόικα θα φώναζε. Εμείς είπαμε: έστω και τελευταία στιγμή, έστω και δια περιφοράς δώστε την άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου