Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΛΗΣΤΕΙΩΝ: ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕ....ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ!!!...


Χτύπησαν 40 σπίτια οι διαρρήκτες με τις μαξιλαροθήκες!

Πραγματικός εφιάλτης έχει γίνει για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και της Καλαμάτας η σπείρα διαρρηκτών που έχει «χτυπήσει» περισσότερα από 40 σπίτια τους τελευταίους τρεις μήνες!

Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι μεταφέρουν τα αντικείμενα που κλέβουν μέσα σε… μαξιλαροθήκες που αρπάζουν από τα κρεβάτια των θυμάτων τους!.....

Η τελευταία τους «επίσκεψη» έγινε στη Μεσσήνη, όπου «χτύπησαν» πριν ακόμη δύσει ο ήλιος σε τρία διαφορετικά σπίτια ξηλώνοντας με λοστό τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά κουφώματα και τα προστατευτικά κάγκελα!

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν χαρτογραφήσει το πεδίο δράσης των άγνωστων κακοποιών και προσπαθούν να τους εντοπίσουν με συνεχείς και πυκνές περιπολίες.

Γκρέμισαν την… πόρτα ξηλώνοντας τα αλουμίνια (!) οι άγνωστοι διαρρήκτες που προσπάθησαν να εισβάλλουν σε ένα σπίτι στα Φιλιατρά, αλλά ο θόρυβος που έκαναν ξύπνησε τον ιδιοκτήτη που τηλεφώνησε στην Αστυνομία!

Οι δράστες κατάλαβαν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Στόχος τους φαίνεται πως ήταν οι εισπράξεις από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί ο ιδιοκτήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου