Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΛΗΣΤΕΙΩΝ: Ληστείες δίχως τέλος στην Αττική

 Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη (;;;) τί κάνετε για το όργιο ληστειών που συμβαίνει στη χώρα μας;;;;;
 
 
Δυστυχώς, μόνο δηλώσεις...για την προστασία του πολίτη και την ασφάλειά του;;;;; Οι ληστείες στην Αττική συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκαν τέσσερα νέα περιστατικά, με τα περίπτερα να αποτελούν τον εύκολο στόχο για τους δράστες.....

Στα Μέγαρα, δεν έφτανε ένας μόνος δράστης για να επιτεθεί στον άτυχο ιδιοκτήτη του περιπτέρου αλλά στη ληστεία συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα! Αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη με μαχαίρι, άδειασαν τις εισπράξεις του ταμείου και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα τσιγάρων.

Σε περίπτερο του Κορυδαλλού, οι δράστες αυτήν τη φορά ήταν δύο αλλά άκρως επικίνδυνοι καθώς απείλησαν τον ιδιοκτήτη με όπλο, πριν διαφύγουν με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στόχος ληστών ήταν και ένα σούπερ μάρκετ της Νέας Ιωνίας, με δύο άγνωστους δράστες να εισβάλουν και με την απειλή όπλου να αναγκάζουν τους υπαλλήλους να τους δώσουν τις εισπράξεις των ταμείων. Στη συνέχεια διέφυγαν ανενόχλητοι με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αμαρουσίου όπου το σοκ για μία υπάλληλο ζαχαροπλαστείου ήταν μεγάλο. Ξαφνικά αντίκρισε έναν άγνωστο δράστη να μπαίνει στο κατάστημα και να την απειλεί με όπλο, αναγκάζοντας την άτυχη γυναίκα να του δώσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου