Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος λείπει για... δουλειές στο Λονδίνο

Ο Γιώργος λείπει για... δουλειές στο Λονδίνο


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ!




Από τα Φώτα, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εξαφανισμένος, παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ τρέχουν και κορυφαία στελέχη ζητούν την αλλαγή προέδρου πριν από τις εθνικές εκλογές.
Η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και σιγά- σιγά, έσκασε η είδηση: Ο Γιώργος είναι στο Λονδίνο! ...
Ημιεπισήμως λέγεται ότι πήγε –όχι για… φώτιση, αλλά- για να δει την κόρη του Μαργαρίτα η οποία σπουδάζει στην βρετανική πρωτεύουσα. Ωστόσο, την ημέρα που αναχώρησε, τα βρετανικά πανεπιστήμια ήταν ακόμα κλειστά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και άνοιξαν μόλις χθες.
Φυσικά ο Γ. Παπανδρέου έχει πολλούς φίλους στο Λονδίνο. Γι αυτό και αρέσκεται να το επισκέπτεται συχνά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν καταγραφεί τρεις επισκέψεις του στη βρετανική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, τη μια από αυτές είχε γίνει θέμα, μιας και ο τότε πρωθυπουργός απαθανατίστηκε να δειπνεί στο κοσμοπολίτικο υπερπολυτελές εστιατόριο Zuma, στο νούμερο 5 της Raphael Street  στο Knightsbridge, παρέα με τον φίλο του Ντόρη Μαργέλλο, επιχειρηματία που παλιά είχε συνδεθεί με την ελληνοποίηση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και προσφάτως με τα ελληνικά CDS.

Ο χρόνος παραμονής του Γ. Παπανδρέου στην Αγγλία, συνέπεσε με την σύγκρουσή του με τον εκδότη του ΒΗΜΑτος Σταύρο Ψυχάρη.

Το ΒΗΜΑ, εκδόθηκε Σάββατο και προφανώς ο Γιώργος ενημερώθηκε  ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για τα δημοσιεύματα που τον αφορούσαν άμεσα.

Στο πρώτο, μεταξύ άλλων τονιζόταν: «Είναι φυσικά µια φάρσα – αυτό συμβαίνει όταν µε σάπια καλαμπόκια μαγειρεύεις σε ιδιωτικά αεροπλάνα και χάνεις την επαφή µε την πραγματικότητα. Τέλος πάντων...» Φυσικά υπονοούσε τη σχέση του μες τον κ. Μαργέλλο.

Το δεύτερο ήταν ένα σχόλιο- κουίζ που ανέφερε: «Το Knightsbridge είναι μια γνωστή αριστοκρατική περιοχή του Λονδίνου. Κατάλληλη για πρίγκιπες και συγγενείς. Ένα διαμέρισμα στον 8ο όροφο μπορεί να κοστίζει και δέκα εκατομμύρια λίρες!».

Ο Γ. Παπανδρέου επιστρέφει αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και να προετοιμαστεί για το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο «Κάραβελ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου