Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Λαός που δοκιμάζεται δεν μπορεί να εκβιάζεται


Ο Λουκάς Παπαδήμος και η κυβέρνησή του πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, διεμήνυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ταυτοχρόνως πως πρέπει να μπει ένα φρένο «στην πολιτική που διαλύει την κοινωνία».

«Δυο χρόνια τώρα καταστρέφουν την κοινωνία, μειώνουν μισθούς και συντάξεις, κάνουν τους Έλληνες φτωχότερους. Αποτέλεσμα; Διαρκώς να μας ζητούν και νέες θυσίες χωρίς .....αντίκρυσμα... Το μόνο που κάνουν είναι να εκβιάζουν. Πρέπει να ξέρουν όμως, ότι λαός που δοκιμάζεται δεν μπορεί πια να εκβιάζεται. Το μόνο που μας μένει είναι να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

«Ο κ. Παπαδήμος και η κυβέρνησή του, αυτοί που με ιδιαίτερο κυνισμό λεηλατούν και απαλλοτριώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία λαϊκή εντολή και καμία εξουσιοδότηση να συνεχίζουν αυτό το καταστροφικό έργο και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν απέναντι στον ελληνικό λαό», κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣYΡIZA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου