Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Υπάλληλος του ΕΚΑΒ έκλεβε βενζίνη από τα ασθενοφόρα

Υπάλληλος του ΕΚΑΒ έκλεβε βενζίνη από τα ασθενοφόρα
Συνελήφθη χθες το βράδυ μία γυναίκα 42 ετών και ένας συνομήλικος της άντρας γιατί έκλεβαν βενζίνη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως η γυναίκα είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ.
Χτες λοιπόν μετέβη στο νοσοκομείο Νίκαιας και παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε ειδικό χώρο του Νοσοκομείου, στο οποίο επιβιβάσθηκε μαζί με τον 42χρονο. Στη συνέχεια μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με .....
καύσιμα τα ασθενοφόρα οχήματα του Πειραιά και γέμισαν σε τρία πλαστικά δοχεία -69- λίτρα βενζίνης αξίας -121- ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο παραπάνω ασθενοφόρο όχημα.
Στη συνέχεια όμως άδειασαν το ένα δοχείο στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της 42χρονης, ενώ τοποθέτησαν το άδειο δοχείο μαζί με τα άλλα δύο γεμάτα στο χώρο αποσκευών.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι εδώ και ένα χρόνο η 42χρονη με την ίδια μέθοδο, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά ασθενοφόρα, που παραλάμβανε από το χώρο στάθμευσης του παραπάνω Νοσοκομείου, έπαιρνε από το ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, ποσότητες βενζίνης, τις οποίες χρέωναν στα ασθενοφόρα και τις τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία τα οποία στη συνέχεια μοίραζαν μεταξύ τους.
Η 42χρονη κάθε φορά που παραλάμβανε με αυτό τον τρόπο βενζίνη, υπέγραφε χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της, που είχαν υπηρεσία κατά την ώρα παραλαβής της βενζίνης, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου