Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

A.ΣΑΜΑΡΑΣ: Στις δύσκολες αυτές ώρες συμπαραστεκόμαστε στους αδύναμους



http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/samaras_nedontas-458x315.jpgΟι αδύναμοι το ξέρουν;
Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς...
ο οποίος παρέστη στην τελετή θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδοντα στην περιμετρική της Καλαμάτας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μάκη Βορίδη.

«Είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Στον χαιρετισμό του χαρακτήρισε «ένεση αισιοδοξίας, τόνωσης στο ηθικό όλων των Ελλήνων, που μπορούν να δουν έργα που πραγματώνονται για συγκεκριμένους στόχους» το εγκαινιαζόμενο έργο. Σημείωσε ότι «λύνει πολλά προβλήματα της πόλης, δίνει υπεραξία στη γη και ταυτόχρονα αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ότι εργαζόμαστε και βάζουμε τις υποδομές όλοι οι Έλληνες μαζί, προκειμένου να υπάρχει τουρισμός, γρήγορη διέλευση και πάνω απ' όλα το δικαίωμα στη μαγική λέξη που όλη σήμερα αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της ΝΔ, την ανάπτυξη».


Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί «είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα».


Ο υπουργός Υποδομών, από την πλευρά του όπου πραγματοποίησε και τα εγκαίνια, χαρακτήρισε σημαντική την ημέρα γιατί με τη θεμελίωση του έργου εξασφαλίζεται η κατασκευή του περιμετρικού της Καλαμάτας ενός πολύ κρίσιμου έργου και με αυτό ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος του Μοριά, που ουσιαστικά δίνει απάντηση και λύση στις μεταφορικές ανάγκες της Πελοποννήσου.


Τέλος, ο υπουργός ευχαρίστησε τον αρχηγό της ΝΔ για την «καταλυτική» παρέμβαση στο θέμα της χρηματοδότησης των μεγάλων οδικών έργων. Διευκρίνισε πως «μετά την παρέμβαση αυτή, η επικοινωνία με τον κ. Ράιχενμπαχ υπήρξε άμεση και ένας προγραμματισμός, που έφτανε σε βάθος χρόνου Σεπτεμβρίου για να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν τα μεγάλα έργα, επισπεύδεται στο σύνολο των ευρωενωσιακών θεσμών και νομίζω ότι θα υπάρχει μια πολιτική απάντηση μέχρι τα τέλη Απριλίου».

newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου