Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Ελλάδα είμαι σε δύσκολη θέση»

Τα προβλήματα της νεολαίας παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ένα ντοκιμαντέρ «φτιαγμένο από νέους για νέους» με τίτλο «Ελλάδα: είμαι σε δύσκολη θέση», του σκηνοθέτη - σεναριογράφου, Σεραφείμ Ντούσια, παρουσιάστηκε το πρωί στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη.

Στο ντοκιμαντέρ, που έγινε σε ......συνεργασία με την αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης και έχει διάρκεια μιάμιση ώρα, παρουσιάζονται τα προβλήματα της νεολαίας ενώ συμμετέχουν ως παρουσιαστές ο Λάκης Λαζόπουλος και η Κάτια Δανδουλάκη.

Στην ταινία, πήραν μέρος και μέλη της ομάδας των εθελοντών που συμμετείχαν ενεργά στη διεκδίκηση από πλευράς του δήμου Θεσσαλονίκης του θεσμού «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Η ταινία θα προωθηθεί και θα προβληθεί μέσω του European Youth Forum, σε πόλεις της Ευρώπης και πρωτίστως στις πόλεις που έχουν μέχρι σήμερα φιλοξενήσει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας.

Στη Θεσσαλονίκη, θα προβληθεί και πάλι στις 14 και 16 Μαρτίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ ενώ στην Αθήνα η πρώτη προβολή θα γίνει στις 8 Απριλίου. 
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου