Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ''- 
Την προσφυγή του στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου για το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Πρώτο Θέμα'', σύμφωνα με το οποίο, ο πρώην πρωθυπουργός, έχει εξελιχθεί σε περιζήτητο ομιλητή ανά την υφήλιο, έχοντας ήδη κλείσει 18 ομιλίες σε .......
διεθνή φόρουμ και coctail dinners μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τη συνολική αμοιβή του να φτάνει το 1 εκατομμύριο δολάρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου :
'' Το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Πρώτο Θέμα'', που αφορά στον Γιώργο Α. Παπανδρέου, διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για τη δημοσιογραφία και την αποστολή της.
Αντίληψη, η οποία είναι προφανές ότι χαρακτηρίζει το όλο εγχείρημα της συγκεκριμένης εφημερίδας, που υλοποιείται συνειδητά και με εντεινόμενους ρυθμούς την τελευταία περίοδο.
Όπου εγχείρημα, η εργολαβία κατασυκοφάντησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετούν.
Τα δήθεν στοιχεία τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.
Η κατασυκοφάντηση θα αποδεικνύεται άμεσα, από τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες. Εκεί καταγράφονται τα πάντα.
Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και οι συκοφάντες του Γιώργου Παπανδρέου ;
Και όλα αυτά, ενώ σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζεται ότι, η παρουσία πολιτικών ηγετών σε διεθνείς εκδηλώσεις αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία προβολής εθνικών θέσεων, όπως και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε χώρας για επενδύσεις.
Γιατί αυτό είναι το αντικείμενο των ομιλιών του Γιώργου Παπανδρέου : η Ελλάδα, οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων και τα πρωτοφανή αποτελέσματα τους, οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, οι δυνατότητες της Ελλάδας, οι προοπτικές της, όπως και οι εξελίξεις στην Ε.Ε και την Ευρωζώνη, μαζί με τις θεσμικές αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν άμεσα από στην Ευρώπη και διεθνώς, αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών και των φορολογικών παραδείσων.
Όσο περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες και προσωπικότητες της χώρας θα μπορούσαν να συμμετέχουν και σε όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.
Είναι ηλίου φαεινότερον όμως, ότι αυτά δεν εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος της λαμπρής σκέψης που χαρακτηρίζει τους πάσης φύσεως τιμητές.
Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αντιμετώπιζε είτε με τη σιωπή, είτε με πολιτικά μέσα τους εργολάβους επικριτές του. Δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία που τους επιτρέπει να εξαπολύουν και νέες αήθεις επιθέσεις.
Κάτι τέτοιο όμως, δε μπορεί να συνεχιστεί.
Αρκετά πια ''.

http://fimotro.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8195.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου