Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Καινούργιες απάτες σε βάρος του ελληνικού λαού!

Εγκλήματα χωρίς τέλος!
     Όλα στο σφυρί. όσο όσο… Σύμφωνα με τη σχετική διακήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ… με μόνο 570.000 ευρώ αγοράζεις παραθαλάσσια έκταση στη Νέα Ηράκλεια της Χαλκιδικής ούτε ενός ούτε δύο αλλά 28 στρεμμάτων (μόνο 20.000 ευρώ το στρέμμα)! Είναι να τρελαίνεσαι για το πλιάτσικο! 
     Μέγα σκάνδαλο. τεράστια πρόκληση. ατέρμονη προδοσία..
     Κάποιοι «τζάμπα μάγκες» υπουργοί και .......
άγνωστα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλάνε την περιουσία ΜΑΣ ανενόχλητοι όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα! Όπως έλεγε ο Ρουσώ : Άνθρωποι χωρίς περιουσία χάνουν την ελευθερία τους. 
Είναι οι γνωστοί μας και μη εξαιρετέοι υπουργοί: «Ι. Στουρνάρας, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Ε. Λιβιεράτος και Όλγα Κεφαλογιάννη», μαζί με την κλίκα των μελών του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), που για ευνόητους λόγους είναι σχεδόν όλα άγνωστα. Γνωστά είναι δυο τρία ονόματα και κάπου εδώ σταματάει η επίσημη ενημέρωση. Για τους λοιπούς επαγγελματίες που επανδρώνουν το όχημα μεταφοράς εθνικού πλούτου προς τα καιροφυλακτούντα λαμόγια δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. 
     Το Ταμείο, δεν έχει ανακοινώσει ούτε τα πρόσωπα, που κάλυψαν τις επτά θέσεις των εμπειρογνωμόνων (προβλέπονται από τη νομοθεσία). Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα θέματα απεμπόλησης της περιουσίας του ελληνικού λαού. Είναι επίσης άγνωστο πόσα στελέχη, από πού και με ποιο τρόπο προσελήφθησαν από το Ταμείο! Όλα αυτά καλύπτονται από ένα πέπλο μυστικότητας! Η διοίκηση του Ταμείου ξέχασε πολύ γρήγορα το λογαριασμό. Έτσι, με εξαίρεση μία αναφορά που δημοσιοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2011 και αφορά σε έναν απολογισμό έργου του α’ τριμήνου της λειτουργίας του, έκτοτε δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Καμία αναφορά ούτε καν συγκεντρωτική δεν υπάρχει για το Ταμείο, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί υπό καθεστώς αδιαφάνειας και διαπλεκόμενων γνωριμιών.
     Και συ Έλληνα τι κάνεις? Θα ανέχεσαι, να σε εξαπατούν έτσι προκλητικά μια χούφτα απατεώνες? Θα αντέχεις να σου κλέβουν τις παραλίες, στις οποίες έκαναν ελεύθεροι τα μπάνια τους οι πρόγονοί σου κι εσύ, αλλά θα απαγορευτούν πλέον για τα παιδιά σου? Κακόμοιρε ανθρωπάκο, μένεις προσκολλημένος σε κάποιο παραδοσιακό κοινοβουλευτικό κόμμα και θεωρείς ότι είσαι πολιτικοποιημένος και συνειδητοποιημένος? Τίποτα από όλα αυτά! Ένα θύμα είσαι κι ένας βλάκας. Ξύπνα! Κάνε κάτι! Μια διαμαρτυρία με ένα πανό. Ένα fax, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα σε ένα μμε, σ ένα κυβερνητικό όργανο, κάπου τέλος πάντων. Στο κόμμα σου, στο σύλλογό σου στο φορέα σου κοκ. Όσο μένεις κοιμισμένος, θα είσαι παρών-απών.. ζόμπι! 

Αθανάσιος Καρανάσιος 18/07/2013

     ΥΓ. Στη φωτογραφία, η φανταστική παραθαλάσσια έκταση 28 στρεμμάτων στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής με μόνο 20.000 ευρώ το στρέμμα! Αίσχος! Προδοσία. Ζητάμε την τιμωρία των κολάσιμων!

 

Σχετικά: 

Δελτίο Τύπου: Έναρξη των διαδικασιών αξιοποίησης των τουριστικών λιμένων Χίου και Πύλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

.
Έναρξη των διαδικασιών αξιοποίησης των τουριστικών λιμένων Χίου και Πύλου
Αθήνα, 18 Ιουλίου 2013
 Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει την έναρξη δύο δημόσιων διεθνών διαγωνισμών στις 19/07/2013 για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης: α) της Μαρίνας και τμήματος του Λιμένα Χίου και β) της Μαρίνας και τμήματος του Λιμένα Πύλου.
Οι διαγωνισμοί αυτοί εντάσσονται στην ευρύτερη προσπάθεια αξιοποίησης 46 τουριστικών λιμένων της χώρας, μέσω παραχωρήσεων (μακροχρόνιες μισθώσεις), ώστε να αναβαθμιστεί ουσιαστικά η Εθνική τουριστική υποδομή και ιδιαίτερα ο θαλάσσιος τουρισμός.
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (www.hradf.com).
Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μαρία Τσιναρίδου, e-mail: mtsinaridou@hraf.gr, τηλ.210 3274451, κιν: 6975883571 οι τελωνειακοί θα είναι ελληνες ;;;) 
18/07/2013

Δελτίο Τύπου: Εγκαινιάστηκε με επιτυχία η διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπράτησης δημόσιων ακινήτων e-auction

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφερθείτε στο Δελτίο Τύπου που θα βρείτε στην ενότητα “Σχετικό Υλικό” της σελίδας http://www.hradf.com/gr/news/20130718-press-release-eauction
Πωλείται ελληνικό νησί, μέσω δημοπρασίας 
Το νησί Σπαλαθρονήσι που βρίσκεται απέναντι από τον Νέο Μαρμαρά στη Χαλκιδική πωλείται. Μέσω δημοπρασίας.
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 11 π.μ., θα δοθεί συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές για την πώληση.
Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί από τον οίκο Myrό Antiques House, που έχει αναλάβει την δημοπράτηση ελληνικών νησιών.
“Στο πλαίσιο νέας δραστηριότητας του Myrό Antiques House ο οίκος έχει αναλάβει την δημοπράτηση ελληνικών νησιών. Σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο είναι το μεγαλύτερο από τα Σπαλαθρονήσια, το οποίο βρίσκεται έναντι του Μαρμαρά, στην Χαλκιδική. Δείτε φωτογραφίες του νησιού, και εφόσον ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη, κινητό 6971890212.” http://www.youtube.com/watch?v=Y2RXN4_Z3Yk Τί πουλᾶς ῥέέέέ; Μήπως κάτι πού σοῦ ἀνήκει; Οι διατάξεις που ξεπουλούν τη χώρα H τροπολογία της τελευταίας νύχτας και τα νησιά

http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/07/18/%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%EF%BB%BF%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%EF%BB%BF%CE%B5%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου