Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

H ΔΤ των κουμπάρων, των κομματικών φίλων και των συγγενών

Μέσα στη λίστα βρίσκονται παιδιά, αδέρφια, σύντροφοι, άνθρωποι με γνωστές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, άνθρωποι οι οποίο είχαν σημαντικές καρέκλες τις "μαύρες" εποχές.



«Μπορείς να ζητάς από τον κόσµο να βλέπει να µένουν άθικτα γύρω του προπύργια αδιαφάνειας και διαφθοράς;», έγραψε -µετά το κλείσιµο της ΕΡΤ- ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαµαράς σε άρθρο του στην «Καθηµερινή». «Μπορείς να.......κάνεις µεταρρυθµίσεις χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεµένοι;» πρόσθεσε -ώστε να δικαιολογήσει τον τρόπο µε τον οποίο πέταξε τόσους ανθρώπους στο δρόµο- για να καταλήξει:

«∆εν αντιδικούµε µε τους εργαζόµενους της ΕΡΤ. Αρκετοί από αυτούς θα ξαναπροσληφθούν στο νέο Οργανισµό. Αλλά µε αξιοκρατικά κριτήρια αυτή τη φορά».

Κάποιοι γέλασαν. Γιατί γνώριζαν ότι όλα αυτά είναι ένα καλοστηµένο άλλοθι για να καλύψουν το έγκληµα. Πολλοί έκλαψαν. Γιατί σκορπίστηκαν µέσα σε µία νύχτα τα όνειρά τους, οι κόποι τους, οι προσπάθειές τους, η ζωή τους ολόκληρη, τόσο άδικα, αφού όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν σκληρά και αµείβονταν ΜΟΝΟ µε το µισθό τους (1.200 ευρώ κατά µέσο όρο). Αρκετοί τον πίστεψαν. Πίστεψαν ότι, αυτή τη φορά, µε δεδοµένη την τραγική κατάσταση της χώρας, στόχος πραγµατικά είναι τα «προπύργια αδιαφάνειας και διαφθοράς».

63 ΗΜΕΡΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Οµως, έφτασαν 63 µέρες για να πέσουν -ξανά- οι µάσκες της υποκρισίας, αυτή τη φορά µε απίστευτο θράσος και αναίδεια, χωρίς καν να κρατήσουν τα προσχήµατα. Πέταξαν στο δρόµο 2.000 οικογένειες, χαρακτηρίζοντάς τους λαµόγια και φορτώνοντάς τους όλα τα δεινά της χώρας (για να έχουν το λαό µαζί τους). Κι όταν ανακοινώθηκαν τα ονόµατα των 577 που απαρτίζουν τη ∆Τ, το µεταβατικό φορέα που θα εξελιχθεί στη ∆ηµόσια Ραδιοτηλεόραση, φάνηκε ότι στόχος δεν είναι η χρηστή διαχείριση, αλλά η στελέχωση ενός ενηµερωτικού οργανισµού ελεγχόµενου από τους ίδιους.

Σίγουρα, αυτό δεν αφορά και στους 577. Σίγουρα, επίσης, πήραν και κάποιους για ξεκάρφωµα (περιπτώσεις, που απλά επιβεβαιώνουν τον κοµµατικό κανόνα µε τον οποίο έγιναν οι επιλογές). Σίγουρα, ξανά, δεν µπορείς µε ελαφρά την καρδία να κατηγορήσεις κάποιον που κάνει µια επιλογή ενδεχοµένως αντίθετη και µε τη συνείδησή του, επειδή πεινάνε τα παιδιά του. Αλλά στους 577 βρίσκεις τόσο... ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που η «κοροϊδία» είναι πολύ µικρή λέξη για να περιγράψει αυτό το οποίο συµβαίνει.



Ακόµη και ονόµατα που αναφέρονται σε καταγγελίες τις οποίες έχουν καταθέσει εργαζόµενοι στον Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης και στην Εισαγγελία, για ατασθαλίες και διαφθορά. Βέβαια, θα πει κανείς, «δεν έχουν καταδικαστεί οι άνθρωποι». Αυτό, όµως, δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το επιχείρηµα της κυβέρνησης Σαµαρά; Οτι θα πετάει άµεσα στο δρόµο τους επίορκους χωρίς να περιµένει να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις τους; Εδώ, όχι µόνο δεν παύεται κανείς, όχι µόνο επιβραβεύονται όλοι αυτοί µε την «αξιοποίησή» τους και στη ∆Τ, αλλά θα µπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι «καθαρίζουν» κιόλας, αφού θα είναι πρακτικά αδύνατο να διερευνηθούν οι εις βάρος τους καταγγελίες µε κλειστή την «αυθεντική» ΕΡΤ...

Ρίχνοντας µόνο µια µατιά στη λίστα των 577 προσληφθέντων, καταλαβαίνεις. Μέσα είναι κουµπάροι, παιδιά, αδέλφια, σύντροφοι, άνθρωποι µε γνωστές σχέσεις µε το ΠΑΣΟΚ και τη Ν∆, άνθρωποι οι οποίοι είχαν σηµαντικές καρέκλες τις «µαύρες» εποχές, που χρησιµοποιεί η κυβέρνηση ως επιχείρηµα για να κλείσει την ΕΡΤ. Θα πει κανείς ότι µπορεί να µπήκαν µε την αξία τους. Μπορεί. Μπορεί κάποιοι από όσους αναφέρονται στο ρεπορτάζ µας, όντως να αξίζουν ως επαγγελµατίες. Εµείς αναφέρουµε τις συγκεκριµένες περιπτώσεις και ας κρίνει ο κόσµος ποιος ήταν ο πραγµατικός σκοπός πίσω από το κλείσιµο της ΕΡΤ.

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ!

Η διαδικασία µε τα µόρια κάθε άλλο από αδιάβλητη είναι, παρά την επίφαση αντικειµενικότητας που διεκδικεί, για έναν απλό λόγο: ∆εν επέτρεψε να εξεταστεί το παρελθόν των αιτούντων, ένα παρελθόν που -σε πολλές περιπτώσεις- σκανδάλισε τους συναδέλφους τους.

Πριν φτάσουµε στις περιπτώσεις των στενά συνδεδεµένων µε Ν∆ και ΠΑΣΟΚ εργαζοµένων της ΕΡΤ, που ξαφνικά ένιωσαν την ανάγκη να συνδεθούν και µε την «καθαρή» Ε∆Τ, ας σταθούµε σε δύο ιδιαίτερες υποθέσεις.

Καραµέλα όλων όσοι έλεγαν «καλά έκανε και έκλεισε» η ΕΡΤ ήταν η διαφθορά στην οποία (δήθεν) όλοι οι εργαζόµενοι ήταν συνένοχοι µε τη σιωπή τους. Κι όµως υπήρχαν σαφείς καταγγελίες που έχουν φτάσει στα χέρια της εισαγγελίας και των Επιθεωρητών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης για συγκεκριµένα πρόσωπα της ΕΡΤ από τους ίδιους τους εργαζόµενους, που νιώθουν την ίδια αποστροφή µε την κοινωνία για τα προνοµιακά καθεστώτα και τις αδιαφανείς πρακτικές που έφεραν την ΕΡΤ στη σηµερινή κατάσταση ηθικής πτώχευσης. Ας δούµε τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις:

ΗΛΙΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, προσελήφθη στις Οικονοµικές Υπηρεσίες της ∆Τ. Πρόκειται για στέλεχος το οποίο -ειδικά στις περιόδους των κυβερνήσεων της Νέας ∆ηµοκρατίας- κατείχε θέσεις-κλειδιά στην ΕΡΤ, σε ό,τι αφορούσε τη διαχείριση κονδυλίων και συµβάσεων.



Αµέσως µετά το κλείσιµο της ∆ηµόσιας Ραδιοτηλεόρασης, δηµοσιεύµατα (εφηµερίδα «Αυγή») απέδιδαν σε tweet του πρώην διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ, Γιώργου Κογιάννη, την πληροφορία ότι ο Ηλίας Φαραντόπουλος και ο Γιώργος Αντωνίου, συντονιστής προγράµµατος ΕΡΑ και κουµπάρος του Αντώνη Σαµαρά, ήταν τα άτοµα που πέρασαν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίµου και µεθόδευσαν από κοινού µε τον πρωθυπουργό τις εξελίξεις της «κλειστής» πια ΕΡΤ. Προσπερνώντας την προεδρία Παναγόπουλου, όταν οι ετήσιες αποδοχές του -εκτός από τα µπόνους- έφταναν τα 67.720,85 ευρώ (σύµφωνα µε δηµοσίευµα της εφηµερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», 27/12/09), στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Φαραντόπουλος ήταν διευθυντής του γραφείου του γενικού ∆ιευθυντή Ειδήσεων, Αιµίλιου Λιάτσου.

Μάλιστα, ο τελευταίος χορήγησε απευθείας και χωρίς αιτιολόγηση στον κ. Φαραντόπουλο το ποσό των 10.000 ευρώ από το ταµείο της ΕΡΤ, για διάφορες δαπάνες. Το ποσό βαφτίστηκε «πάγια προκαταβολή», «για την κάλυψη αναγκών της Γενικής ∆ιεύθυνσης». Οπως καταγγέλλουν οι απολυµένοι της ΕΡΤ, ο κ. Φαραντόπουλος δεν έχει καταθέσει παραστατικά για τα συγκεκριµένα έξοδα, ούτε και έχει επιστρέψει τα χρήµατα µέχρι αυτή τη στιγµή! Ενδεχοµένως, βέβαια, θα τα επιστρέψει στη ∆Τ ή στον εκκαθαριστή της ΕΡΤ.

Επιπλέον, όπως κατήγγειλαν στις 13/3/13 εργαζόµενοι της ΕΡΤ στον Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, µε κοινοποίηση και στον προϊστάµενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στην εκποµπή «Μεσογείων 136» (την οποία παρουσίαζε η κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας ∆ηµοκρατίας και φίλου του πρωθυπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη), προσελήφθη ως βοηθός σκηνοθέτης ο γιος του κ. Φαραντόπουλου, Αλέξανδρος. Σύµφωνα µε πληροφορίες και άλλες καταγγελίες (σχετικές µε το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση», για παράδειγµα) είχαν κατατεθεί στο διοικητικό συµβούλιο της ΕΡΤ πριν αυτή κλείσει.

Σε δηµοσίευµα της εφηµερίδας «Αυγή» αναφέρεται επίσης ότι, σύµφωνα µε πληροφορίες, λίγες ώρες µετά το κλείσιµο της ΕΡΤ ο κ. Φαραντόπουλος ζήτησε από την προϊσταµένη οικονοµικών να του παραδώσει τις καταστάσεις µε τις πρόσθετες αµοιβές (κυριακάτικα, υπερωρίες, υπερεργασία κτλ.) των εργαζοµένων. Εκείνη αρνήθηκε, λέγοντάς του ότι δεν έχει πλέον αρµοδιότητα να ζητά κάτι τέτοιο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥµΠΗΣ, προσελήφθη ως Αρχισυντάκτης Τηλεόρασης στη ∆Τ.



Είναι γιος της γνωστής παραγωγού Ανθής Τούµπη και αδελφός του Πέτρου, πρώην συντονιστή προγράµµατος ΕΤ1. ∆ιατηρούν, οικογενειακά και παραδοσιακά, καλές σχέσεις µε τη Ν∆. Οπως κατήγγειλαν στις 13/3/13 εργαζόµενοι της ΕΡΤ στον Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, µε κοινοποίηση και στον προϊστάµενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η εταιρεία της κυρίας Τούµπη -µε τα δύο τέκνα της ίδιας σε στελεχιακές θέσεις της ΕΡΤ- αναλάµβανε εξωτερικές παραγωγές, όπως την παραγωγή της εκποµπής «Γένους Θηλυκού» (ΕΤ1).

ΚΟµµΑΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ…

ΠΑΣΟΚ και Ν∆ φταίνε για την τοποθέτηση των βολεµένων που έριξαν έξω την ΕΡΤ. Σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς, ούτε τα ίδια τα κόµµατα. Ο όρος, µάλιστα, «βολεµένος» χρησιµοποιήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Κανείς, όµως, δεν θέλησε να πει τα πράγµατα µε το όνοµά τους. Γιατί οι άνθρωποι µέσα στην ΕΡΤ που χρησιµοποίησαν την κοµµατική ταυτότητα για να ωφεληθούν υπάρχουν και προστατεύονται µε το σύστηµα µιας µοριοδότησης που άφησε ανέπαφη την κοµµατική καµαρίλα.

Αν ήθελαν να πετάξουν έξω τους βολεµένους, θα αρκούσε µια αξιολόγηση ανάλογα µε την παραγωγικότητα και αντιστρόφως ανάλογα µε τις αποδοχές, και µάλιστα όσο λειτουργούσε η ΕΡΤ. Ετσι θα φαινόταν ποιος πληρώνεται για τη δουλειά του, ενώ οι αδικαιολόγητα µεγάλες αποδοχές θα συνιστούσαν αρνητική µοριοδότηση. Φυσικά κάτι τέτοιο «θα ξεβόλευε» πολλούς...

Ας δούµε, όµως, µερικές από τις περιπτώσεις που επελέγησαν µε το σύστηµα της «αντικειµενικής» µοριοδότησης για να στελεχώσουν την Ε∆Τ που (θεωρητικά) ήρθε να γκρεµίσει το καθεστώς της κοµµατικής ευνοιοκρατείας επί ΕΡΤ, όπως αυτές προκύπτουν από τις καταγγελίες των ίδιων των εργαζόµενων...



ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΓΚΛΑΚΗΣ, προσελήφθη στον Τοµέα Πληροφορικής στη ∆Τ. Πρώην διευθυντής Πολυµέσων στην ΕΡΤ, µε γνωστές σχέσεις µε το ΠΑΣΟΚ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΛΙΝΗΣ, προσελήφθη ως ηχολήπτης στη ∆Τ. Γιος του επί σειρά ετών εκφωνητή της ΕΡΤ, Γιαλίνη, µε τις γνωστές σχέσεις µε τη Ν∆. Στη ∆Τ προσελήφθη και η αδελφή του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΙΑΛΙΝΗ, προσελήφθη ως ραδιοφωνική παραγωγός στη ∆Τ. Θυγατέρα του επί σειρά ετών εκφωνητή της ΕΡΤ, Γιαλίνη, µε τις γνωστές σχέσεις µε τη Ν∆. Στη ∆Τ προσελήφθη και ο αδελφός της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΣ, προσελήφθη στις Οικονοµικές Υπηρεσίες της ∆Τ. Από τους πιο «µαχητικούς» συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ. Οταν έκλεισε η ΕΡΤ, κινήθηκε ιδιαίτερα αγωνιστικά στην Αγία Παρασκευή και προέτρεπε τους συναδέλφους του να µην κάνουν αίτηση για τη ∆Τ. Ο ίδιος, πάντως, αποφάσισε τελικά να κάνει και πέτυχε την αξιοποίησή του.

ΜΙΧΑΗΛ ∆ΗµΗΤΡΑΚΑΚΟΣ, προσελήφθη στο Ανθρώπινο ∆υναµικό της ∆Τ. Ηταν διευθυντής ∆ιοικητικού στην ΕΡΤ. Η κυβέρνηση Ν∆ τον τοποθέτησε αναπληρωτή διευθυντή Ανάπτυξης και Μελετών. Θέση που υπαγόταν στον διευθύνοντα σύµβουλο της ΕΡΤ, Νίκο Σίµο και η οποία -σύµφωνα µε καταγγελίες- δεν είχε ιδιαίτερα «επιβαρηµένο» αντικείµενο. Στη συγκεκριµένη θέση -κατά... παράδοση (σύµφωνα µε τις ίδιες πηγές)- υπηρετούσαν άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν διατελέσει διευθυντές σε άλλες διευθύνσεις! Σηµειωτέον, µέχρι την κατάργησή του από τη διοίκηση Ταγµατάρχη, για τη θέση αναπληρωτή διευθυντή προβλεπόταν επίδοµα (το 50% του διευθυντή). Η συγκεκριµένη διεύθυνση αριθµούσε συνολικά επτά υπαλλήλους. Με απόφαση Σίµου, τοποθετήθηκε διευθυντής ο Κωνσταντίνος Σκαλτσάς (µοντέρ) και αναπληρωτής ο Μιχάλης ∆ηµητρακάκος.

ΝΙΚΟΣ ΘΩµΟΠΟΥΛΟΣ, προσελήφθη στις Οικονοµικές Υπηρεσίες της ∆Τ. Πρόκειται για τον πρώην διευθυντή του γραφείου των διευθύνοντων συµβούλων Γαµπρίτσου και Ταγµατάρχη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι υπέγραφε παράνοµα εικονικές υπερωρίες για τη σύζυγό του, Χριστοφοράτου, η οποία ήταν γραµµατέας του δ.σ. της ΕΡΤ (enimerosi24.gr, 4/4/12).

ΑΡΙΣΤΩΝ (ΑΡΗΣ) ΚΟΝΤΙΖΑΣ, προσελήφθη επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών της ∆Τ. Επί σειρά ετών συνδικαλιστής µε το ΠΑΣΟΚ, πρώην πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, πρώην µέλος του ∆.Σ. της ΕΡΤ (εκπρόσωπος των εργαζοµένων) και, µέχρι πρότινος, ∆ιευθυντής Λειτουργίας Τηλεόρασης της ΕΡΤ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΓΑΝΙΑΣ, προσελήφθη στη ∆ιοικητική Μέριµνα της ∆Τ. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ και πρώην ∆ιευθυντή Ανάπτυξης και Μελετών της ΕΡΤ. Επί σειρά ετών συνδικαλιστής µε το ΠΑΣΟΚ, κατά την περίοδο Παναγόπουλου οι αµοιβές του έφταναν τις 60.171,42 ευρώ («ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», 27/12/09), είχε την κόρη του Αντριάννα Μαγγανιά στην ΕΡΤ.

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΜΑΓΓΑΝΙΑ, προσελήφθη στο ∆ιεθνές Ρεπορτάζ της ∆Τ. Και οι υπηρεσίες της θυγατέρας του πρώην ∆ιευθυντή Ανάπτυξης και Μελετών της ΕΡΤ κρίθηκαν απαραίτητες στο µεταβατικό φορέα.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΣΙΝΗ, προσελήφθη στις Προµήθειες της ∆Τ. Η κουµπάρα του πρώην διευθυντή Οικονοµικών Υπηρεσιών και σχετιζόµενου µε το ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Λουριδά -που, σύµφωνα µε πληροφορίες, δεν περιλαµβάνεται στους «577» επειδή έχει υπογράψει διετή σύµβαση- αξιοποιήθηκε, επίσης, στη ∆Τ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ, προσελήφθη ως Ηλεκτρονικός στη ∆Τ. Επίσης γνωστές οι σχέσεις του µε τη Ν∆, επί κυβέρνησης Καραµανλή και προεδρίας Παναγόπουλου αµειβόταν µε 85.974,65 ετησίως («ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», 27/12/09).

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσελήφθη ως διοικητικός στη ∆Τ. Με γνωστές σχέσεις µε το ΠΑΣΟΚ. Είναι ∆Ε, αλλά τοποθετήθηκε στη θέση της υπεύθυνης σύνθεσης προγράµµατος της ΕΡΤ. Με ιδιαίτερα αγωνιστική παρουσία, εκτέθηκε από ένα mail που έστειλε κατά λάθος σε πρώην συνάδελφό της στην ΕΡΤ. Στις 6 Ιουλίου έγραψε και δηµοσίευσε στο διαδίκτυο (paraponaki.gr) κείµενο όπου αναφέρει, µεταξύ άλλων, τα εξής. «Αναρωτιέµαι γιατί καµία δικτατορία, τόσο εγχώρια, όσο και του εξωτερικού δεν χρησιµοποίησε αυτό το θαυµαστό τρόπο στο παρελθόν, προκειµένου να διακόψει την ελεύθερη επικοινωνία µεταξύ των πολιτών µιας χώρας και της οµογένειας αυτής. Το θεωρώ εξαιρετική αµέλεια και έλλειψη πολιτικού σχεδιασµού από µέρους τους, µέχρι που τους χρεώνεται και ιστορικό φάουλ δηλαδή, αν σκεφτεί κανείς τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για φίµωση της κοινής γνώµης, ενώ θα µπορούσαν µε τόσο άµεσο τρόπο να τα καταφέρουν. Ελλειψη ιδεών, το λες...». Ακολούθως, έκανε αίτηση και προσλήφθηκε στη ∆Τ.

ΧΑΡΑΛΑµΠΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ, προσελήφθη ως εικονολήπτης στη ∆Τ. Ο ίδιος, όπως και ο -συνταξιούχος σήµερα- πατέρας του, Πολύκαρπος, ήταν εικονολήπτες στον Τοµέα της ∆ιεύθυνσης Ειδήσεων και Ενηµέρωσης, στο Τµήµα Φορητών και Κινητών Μονάδων της ΕΡΤ. ∆ιατηρούν παραδοσιακά και οικογενειακά σχέσεις µε τη Ν∆. Μάλιστα, τα ονόµατά τους είχαν εµπλακεί σε αστυνοµικο - δικαστικού χαρακτήρα υπόθεση που είναι προκαλέσει σάλο το 2009. Επίσης, ο Χαράλαµπος Τσόγκας είχε αποσπαστεί στο κανάλι της Βουλής (ενώ, επί κυβέρνησης Καραµανλή, το όνοµά του είχε εµπλακεί και σε υπόθεση υπέρογκων υπερωριών).

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΑΡΑ, προσελήφθη ως ∆ιευθύντρια Παραγωγής στη ∆Τ. Ηταν διοικητικός. Σύµφωνα µε µαρτυρίες συναδέλφων της στην ΕΡΤ, όλα τα πρώτα χρόνια από την πρόσληψή της ήταν αποσπασµένη στο γραφείο της Μαρίας Φαραντούρη, συζύγου του Τηλέµαχου Χυτήρη (αµπιγιέζ). Είναι γνωστή η καλή της σχέση µε το ΠΑΣΟΚ.

 http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/4316-h-dt-ton-koumparon-ton-kommatikon-filon-kai-ton-siggenon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου