Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

LIVE: ANASTASIO FARINI, SPARKLIGHT, THE UPDATES, CIRCUS VEIL – 27/4/2014 @ Eightball, Thessaloniki, Greece


farini270414

Την Κυριακη 27 Απριλιου ο Anastasio Farini θα δωσει το πρωτο του, απο μια σειρα lives σε πολλες πολεις της Ελλαδος,στο Eightball live stage στην Θεσσαλονικη.Με ανανεωμενο line up και βεβαια με τον Hercules Zotos στα φωνητικα θα παρουσιασουν ενα εξαιρετικο set list με κομματια απο το 3 φορες βραβευμενο αλμπουμ ‘Lil Angel’ αλλα και το νεο τους κομματι “Unchain My Broken Heart”.  “Στο set list μας συμπεριλαβαμε επισης, και κομματια που θαυμαζουμε και ακουμε απο πολυ γνωστα συγκροτηματα,στοχος μας ειναι να χορτασουμε το κοσμο που θα ερθει με μουσικη,και να τους ροκαρουμε μεχρι τελικης πτωσης!!!!!!!Γι’αυτο και στο live μας θα εμφανιστουν και 3 guest μπαντες και βεβαια μετα το live ολοι μαζι θα.......
παρταρουμε με τις μουσικες του καλυτερου dj, DR LOVE!!!!!!! οπου θα γινουν και κληρωσεις πολλα δωρα!!!!!!!!!! ” Αναφερει χαραχτηριστηκα ο Anastasio Farini.
ANASTASIO FARINI’S LINE UP:
Anastasio Farini:Guitar
Hercules Zotos:Vocals
Nestor C:Drums
Vasiliss Papantwniou :Bass
Kostas Makriniotis:Keyboards
Οι πορτες ανοιγουν στις 19:00 και η πρωτη μπαντα θα ανεβει στην σκηνη στις 19:30
Η σειρα εμφανισης των guest bands ειναι:
SPARKLIGHT
THE UPDATES
CIRCUS VEIL
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 5ευρω!!!!!!!!!!!!!!!
Στο Party που θα ακολουθησει με τον Dj DR LOVE  μετα το live, θα κληρωθουν πολλα δωρα γι’αυτο κανεις να μην πεταξει τα αποκοματα των εισιτηριων του!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου