psilos kotsos ediva.grΌσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο και οι εορταστικές προετοιμασίες παίρνουν φωτιά. Ποια χτενίσματα να διαλέξεις; Ποιο μακιγιάζ και τι να φορέσεις πάλι; Το ediva.gr φρόντισε και πάλι για σένα. Δες εδώ τις καλύτερες προτάσεις!
Όσο όμορφη και αν είναι αυτή η περίοδος, όπου τα πάντα είναι γιορτινά, η ατμόσφαιρα είναι.......
χαρούμενη και ζεστή και η διασκέδαση δίνει και παίρνει, το άγχος είναι αυτό που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Και φυσικά απευθύνομαι σε εμάς τις γυναίκες, που έχουμε χίλια πράγματα στο μυαλό μας. Από τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού και του εορταστικού τραπεζιού, μέχρι και το προσωπικό μας look.
Και αφού για την διακόσμηση βρήκαμε ιδέες, πάμε τώρα να δούμε και το μακιγιάζ σε συνδυασμό με το χτένισμα.




Εορταστικά χτενίσματα και μακιγιάζ για βραδινή έξοδο μεσα στα Χριστούγεννα!


Μιας και αυτές τις ημέρες μέσα στις γιορτές θα έχουμε πολλές βραδινές εξόδους, φρόντισα να σε προμηθεύσω με αρκετές ιδέες, ώστε να μπορείς να επιλέξεις τουλάχιστον 2 από αυτά.
xtenismata ediva.gr
Η πρώτη μου πρόταση αφορά όσες θέλουν κάποιο χτένισμα με αφέλειες, όπου θα πρέπει να δώσεις έμφαση στις αφέλειες και να χρησιμοποιήσεις ανοιχτόχρωμο μακιγιάζ, ώστε να τονίσεις τα μάτια σου. Η ροζ σκιά και το λευκό μολύβι είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Οι συνδυασμοί που σου προτείνω, όσον αφορά τα μαλλιά και το make up, είναι οι ιδανικοί για να ξεχωρίσεις και να είσαι πάντα στιλάτη.
Βέβαια, αν θέλεις μπορείς να επιλέξεις κάποιο χτένισμα για τα μαλλιά σου με διαφορετικό μακιγιάζ. Φτάνουν όμως τα πολλά λόγια, πάμε να διαλέξουμε!
eortastika xtenismata
Το εκπληκτικό στυλ της Taylor Swift, με το συγκεκριμένο ρετρό χτένισμα και το ματ κόκκινο κραγιόν είναι ένας απίστευτα κομψός συνδυασμός, άρα από τις καλύτερες επιλογές για τις Χριστουγεννιάτικες βραδινές εξόδους.
xristougenniatika xtenismata
Το ρομαντικό χτένισμα της Selena Gomez είναι άλλη μία αρκετά καλή πρόταση, καθώς θα ταίριαζε πολύ με ένα maxi γιορτινό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και ντεκολτέ.
Το μακιγιάζ της από την άλλη είναι αρκετά απλό. Έχει τονίσει τα μάτια της με μαύρο μολύβι και αρκετή μάσκαρα, αλλά και μαύρη σκιά στην άκρη του ματιού.
retro xtenisma
Βλέπουμε κι’ άλλο ρετρό χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι, αυτή τη φορά για μακριά μαλλιά, το οποίο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό με τη ροζ σκιά αλλά και ρουζ, αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα.
Σε αυτό το look το κόκκινο κραγιόν είναι απαραίτητο.
eortastika xtenismata ediva.gr
Αν θέλεις να αποκτήσεις το look της πανέμορφης Scarlett Johansson, θα πρέπει να δώσεις όγκο στη ρίζα των μαλλιών σου και να κάνεις έναν ψηλό κότσο.
Όσο για το make up έχει χρησιμοποιήσει ένα ζεστό bronzer και nude lipgloss.
xtenismata me afelies
Στην Lea Michele βλέπουμε ένα χτένισμα με αφέλειες, μόνο που αυτή τη φορά τα μαλλιά έχουν ανάλαφρες μπούκλες.
Για το make up της έχει χρησιμοποιήσει μεταλλικές σκούρες σκιές για smoky eyes, με αρκετή μάσκαρα και πανέμορφες χρυσές λεπτομέρειες. Τέλος, το κραγιόν είναι nude και ματ.
psilos kotsos ediva.gr
Αν θέλεις να τονίσεις περισσότερο τα μικρά χαρακτηριστικά του προσώπου σου, θα σου πρότεινα έναν κομψό ψηλό κότσο.
Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσεις μία ανοιχτή καφέ σκιά, σχηματίζοντας μία εξωτερική γωνία για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα. Επίσης, βάλε bronzer σε χρυσή απόχρωση.
Μην ξεχάσεις όμως να φορέσεις ένα ζευγάρι μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια, για να μην φαίνεται τελείως άδειο το πρόσωπο σου.
xtenisma pleksouda
Και αφού οι πλεξούδες είναι η απόλυτη μόδα, επέλεξε έναν ψηλό κότσο με πλεξούδα, ώστε να έχεις ένα πολύ φινετσάτο στυλ στο εορταστικό τραπέζι.
Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει πιο πολύ με τα πράσινα μάτια, καθώς αποτελείται από ζεστή καφέ – χρυσή σκιά και έντονη γωνία από μαύρο eyeliner και στην πάνω και την κάτω πλευρά.
Ενώ το κραγιόν μπορεί να είναι ροδακινί ή ροζ απαλό.
makigiaz galana matia
Τώρα βλέπουμε έναν αρκετά αριστοκρατικό χαμηλό κότσο με ίσιες αφέλειες. Οι σκιές αλλά και το μολύβι των ματιών είναι στις μπλε αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τα γαλανά μάτια.
eortastiko makigiaz ediva.gr
Άλλος ένας χαμηλός κότσος με ελαφριές μπούκλες στο μπροστινό μέρος, που αγκαλιάζει το πρόσωπο και με υπέροχη αστραφτερή στέκα.
Για το make up μπορείς να δώσεις έμφαση στα χείλη σου με ένα φωτεινό, έντονο κραγιόν, ενώ για τα μάτια χρησιμοποίησε μία γκρι σκιά και μαύρο μαλακό μολύβι.
xristougenniatiko makigiaz
Σειρά τώρα έχει η ψηλή ατημέλητη κοτσίδα, για την οποία έχεις κάνει πρώτα τα μαλλιά σου με το ψαλίδι για τις μπούκλες, ώστε να γίνουν κυματιστά.
Το κοραλί κραγιόν είναι αυτό που δίνει όλη την λάμψη εδώ, αλλά και η χρυσή σκιά σε συνδυασμό με την καφέ φωτίζουν απίστευτα το βλέμμα.
smokey eyes
Εδώ έχουμε τον γνωστό κότσο “Μπανάνα”, σε μία πιο ατημέλητη μορφή. Όσο για τα μάτια η πρόταση είναι προφανώς το smokey eye μακιγιάζ, με έντονη εξωτερική γωνία.
konta mallia ediva.gr
Για τα αρκετά κοντά μαλλιά, ένα κρεπάρισμα προς τα πίσω θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Για το make up των ματιών σου βάλε μια χοντρή γραμμή eyeliner, με γωνία προς τα έξω, ενώ για τα χείλη διάλεξε ένα ροζ – φούξια κραγιόν.
christmas hairstyles
Σε αυτό το χτένισμα για κοντά μαλλιά, βλέπουμε την μία πλευρά κολλημένη προς τα πίσω, ενώ η άλλη πέφτει ανάλαφρη μπροστά στο πρόσωπο.
Το σκούρο κόκκινο κραγιόν είναι το μόνο έντονο στοιχείο στο συγκεκριμένο μακιγιάζ.
pleksoudes ediva.gr
Για το τέλος κράτησα αυτό το στυλ με την πλεκτή κοτσίδα και το αρκετά girly μακιγιάζ, με το ροζ lipgloss και ρουζ.
Όποιο χτένισμα και μακιγιάζ και αν επιλέξεις ένα είναι το μόνο σίγουρο, τα φετινά Χριστούγεννα δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητη!
Περιμένω να ακούσω την δική σου επιλογή ή γιατί όχι και την πρόταση σου!
http://www.ediva.gr/xristougenniatika-xtenismata-makeup/