Αυτή η επιχείρηση , είπε ο κ. Τσίπρας, σήμερα έχει σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους και πάνω από 1500 εργαζόμενοι σήμερα απειλούνται να βρεθούν στους πέντε δρόμους.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι αν οι εργαζόμενοι ήταν τράπεζα θα τους είχαν σώσει, αλλά τόνισε ότι το ελληνικό δημόσιο και οι κυβερνήσεις ασχολούνται με το να σώζουν τις τράπεζες και όχι τις επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν, οι οποίες έχουν μια πολύ σπουδαία υλικοτεχνική υποδομή και θα μπορούσαν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στο θέμα του φαρμάκου.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ακόμη ότι "η πολιτική που ακολουθήθηκε και μας οδήγησε στη χρεοκοπία ήταν μια σκανδαλώδης πολιτική και η υπόθεση του άρθρου 99, που έχει γίνει μια φάμπρικα για όλους τους μπαταχτσήδες επιχειρηματίες, που έχουν ενθυλακώσει τα κέρδη και τα έχουν εξαγάγει σε τράπεζες της Ελβετίας και τώρα προσπαθούν να προστατευτούν. Από ποιους; Από τους εργαζόμενους και από τις δίκαιες απαιτήσεις τους. Η φάμπρικα αυτή, λοιπόν, του άρθρου 99 πρέπει να σταματήσει".
Ο Νικος Λειβαδάς, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, δήλωσε ότι "η ALAPIS είναι σαν την Ελλάδα. Κάποιος τα έφαγε, κάποιος άλλος τα πληρώνει. Και δεν φαίνεται πουθενά φως στο τούνελ. Γι' αυτό το σκάνδαλο, που μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ πιο μεγάλο από του Κοσκωτά, πολύ πιο μεγάλο από την Proton, δυστυχώς ο πολιτικός κόσμος, αν εξαιρέσουμε τις αριστερές δυνάμεις, που με ερωτήσεις, που με τη συμπαράστασή τους είναι δίπλα μας, δεν ασχολείται καθόλου".
newpost
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου