Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι "φίλοι και εταίροι" μας, παρέα με ντόπιους συνεργάτες τους και ξένους "γύπες", αφού "ξέσκισαν" τις σάρκες του Ελληνισμού, του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας, τώρα κατευθύνονται τάχιστα, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο και προς το δεύτερο "γουρουνάκι" προκειμένου να το κατασπαράξουν και αυτό....Στην Ελλάδα, το περίμεναν οτι δεν θα βρούν καμμία αντίσταση, γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων, και τη δύναμη των ΜΜΕ...Έτσι, αφού εξασφάλισαν την υποστήριξη των ΜΜΕ, ήταν εύκολη η συνέχεια, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους....Σήμερα, τουλάχιστον, άς γίνει μάθημα σε άλλους και κύρια άμεσα στους Ισπανούς, να λάβουν τα μέτρα τους....Διαφορετικά, είναι βέβαιο οτι και η δική τους χώρα, σύντομα θα πέσει στο "στόμα του λύκου"...που αδημονεί να κατασπαράξει το επόμενο θύμα.....
Μέτρα που θα αποφέρουν 27 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά θα γονατίσουν την ισπανική κοινωνία ,ενέκρινε την Παρασκευή (30/3) η κυβέρνηση της ισπανίας. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού...
για το 2012, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πάγωμα μισθών των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και μείωση της τάξης του 17% των προϋπολογισμών των υπουργείων. 

Παρά τις προβλέψεις για το αντίθετο, η κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αύξηση του ΦΠΑ, αλλά θα αυξήσει τους φόρους στις μεγάλες επιχειρήσεις. 

Στόχος της Ισπανίας είναι αν εξοικονομίσει 50 δισ. ευρώ προκειμένου να μείωσει το δημοσιονομικό της έλλειμμαστο 5,3% του ΑΕΠ από 8,51% που είναι σήμερα. 

Η ανακοίνωση του προϋπολογισμού έρχεται μία ημέρα μετά τις μεγάλες αναταραχές που ξέσπασαν στη χώρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της λιτότητας.
 
fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου