Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ανοικτή πρόσκληση.....

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια είναι γνωστό σε όλους. Όπως είναι επίσης γνωστό και φανερό πλέον το σχέδιο που σχεδίασαν και υλοποιούν όλοι αυτοί που έχουν βάλει ως στόχο τους πολίτες αυτής της χώρας και το σύνολο της περιουσίας της. Ο τελικός τους σκοπός είναι η πλήρης καταστροφή της χώρας και το ξεπούλημα της σε αλλότριους εχθρούς, ξένους ιδιώτες τραπεζίτες, δανειστές και παγκόσμιους τοκογλύφους, προσφέροντάς τους ως δώρο το σύνολο του πληθυσμού της χώρας ως δούλους...
Το σχέδιο εξελίσσεται πλέον με.....
ταχείς ρυθμούς ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό συντομότερα, χωρίς να γνωρίζουμε εμείς ως λαός τους λόγους αυτής της βιασύνης τους...Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να πεί κανείς είναι οτι θέλουν το ταχύτερο δυνατό, προλαβαίνοντας τυχόν πολιτικές ή οικονομικές εξελίξεις, να έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, οδηγώντας τη χώρα και τους πολίτες σε τετελεσμένα γεγονότα...
Οι λύσεις για την αποφυγή του μοιραίου για τους πολίτες και τη χώρα είναι πολλές, καταγεγραμμένες στη δημόσια διαβούλευση απο αυτούς που συμμετέχουν ενεργά κυρίως μέσω του διαδικτύου. Μεμονωμένοι πολίτες, διαχειριστές ιστοσελίδων, bloggers, συζητούν, καταγράφουν, σχολιάζουν την καθημερινότητα, την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία, πολλές φορές με αξιόλογα άρθρα, σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις...
Όλο αυτό το πλέγμα της συμμετοχής όμως παραμένει αναποτελεσματικό δεδομένης της ατομικότητας και της περιστασιακής παρουσίας των συμμετεχόντων.
Είναι ανάγκη λοιπόν ο λαός να πάρει την τύχη του στα χέρια του, ως σύνολο, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας αυτά που θα τον καθιστούν ως ένα αξιοπρεπή πολίτη και άνθρωπο που θέλει και απαιτεί να ζεί σε μια χώρα σε μια Πατρίδα ανεξάρτητη. Σε μια χώρα που θα του εξασφαλίζει την ανθρώπινη διαβίωση, την ανάπτυξη και την ευημερία.
Προς τούτο, είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Αναφοράς στο οποίο θα καταλήγουν όλες οι πληροφορίες, οι προτάσεις, τα σχόλια, οι παρατηρήσεις και το οποίο θα λειτουργεί ως Κέντρο Διαχείρισης Διαδικτυακής Λειτουργίας. Αποκλειστικά Μέλη αυτού του Κέντρου μπορούν να είναι όλοι οι συμμετέχοντες στο διαδίκτυο είτε ως bloggers, είτε ως διαχειριστές ιστοσελίδων, αποδεχόμενοι τους όρους και τους σκοπούς του Κέντρου. Δημιουργείται στο Κέντρο βάση ηλεκτρονικής ομαδοποίησης θεμάτων σε αντίστοιχους τομείς: Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Διεθνείς Σχέσεις, Εργασία, Επιχειρήσεις, Δικαιοσύνη, Θεσμοί, Εξωτερική Πολιτική, Άμυνα, Εκλογές.
Σκοπός του Κέντρου είναι η εξασφάλιση της ενοποίησης του συνόλου των συμμετεχόντων μελών, η καταγραφή και ταξινόμηση των πληροφοριών, προτάσεων, σχολίων και η περαιτέρω επεξεργασία τους με τελικό στόχο την οριστικοποίησή τους και την μορφοποίησή τους ως πρόταση διακυβέρνησης. Η τελική μορφή της Πρότασης Διακυβέρνησης θα λαμβάνεται ύστερα απο Ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα που θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.
Με την ολοκλήρωση των Προτάσεων Διακυβέρνησης και οριστικοποίησής τους απο τους πολίτες συμμετέχοντες, θα δημιουργηθεί το Κυβερνητικό Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του Κέντρου.
Το Κέντρο ενόψει εκλογών, Δημοτικών, Περιφερειακών, Εθνικών, Ευρωεκλογών, θα απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλους όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Πανελλαδικά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Κέντρου. Πριν την ανακήρυξη των υποψηφίων θα δημοσιοποιείται το βιογραφικό του υποψηφίου, και τα τυπικά και ουσιαστικά του προσόντα. Αποκλειστική προυπόθεση ανάδειξης υποψηφίου στις εκλογές είναι η αποδοχή των όρων λειτουργίας του Κέντρου καθώς και η υπογραφή "Συμβολαίου" με το σύνολο των συμμετεχόντων στο Κέντρο. Δηλαδή, ως υποψήφιος ανακηρύσσεται ο υποψήφιος που παίρνει την τελική έγκριση ανάδειξής του αποκλειστικά και μόνο απο το σύνολο των μελών του Κέντρου με ηλεκτρονική ή άλλη ψηφοφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου