Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ …ΚΙΝΕΖΟΥΣ!


psekasmoi5

Ο βουλευτής Χρήστος Παππάς ξεσκεπάζει ακόμη έναν εμπαιγμό του κράτους σε βάρος του λαού
Η αποκάλυψη-ντοκουμέντο της «Ε.Ω.» με την ετήσια συνδρομή που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ (Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται υπό την επιστασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) στη Διεθνή Εταιρεία για την τροποποίηση καιρού (WMA) αποκάλυψε ακόμη έναν εμπαιγμό σε .......
βάρος του λαού. Μας ψεκάζουν με κατασταλτικά και καρκινογόνα χημικά και πληρώνουμε από πάνω την εταιρία ψεκασμών για να μας σκοτώνει! Οι ενέργειες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά προς τα συναρμόδια υπουργεία, ξεσκεπάζουν την παραπλάνηση που υφίσταται ο λαός από την Πολιτεία.
Ζητήσαμε από τον κ. Παππά να μας κάνει μία δήλωση, αποτιμώντας τις απαντήσεις που του έδωσαν οι αρμόδιοι φορείς:
PAPPAS-XRISTOS
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: «ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ»
«Η φράση "Μας ψεκάζουν" που ακούμε συχνά, κρύβει μια πεποίθηση. Είτε χιουμοριστικά λέγεται, είτε μεταξύ σοβαρού και αστείου, είτε διστακτικά "λες να...", εκφράζει μια εδραιωμένη υποψία.
Είναι διάχυτη η αίσθηση του κόσμου ότι κάτι συμβαίνει που κρατά το Λαό σε διαρκή καταστολή ώστε να μην διαμαρτύρεται, ώστε να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις. Αισθάνεται κατατονία, υπνηλία, πονοκεφάλους, ζαλάδες που δεν έχουν πραγματική αιτία. Δεν του το υπαγορεύει κάποιος, το αισθάνεται ο ίδιος στην καθημερινότητά του.
Παράλληλα, σηκώνει τα μάτια του και βλέπει τα αεροπλάνα που αφήνουν περίεργες ουρές, σε συγκεκριμένο σχήμα διχτυού πάνω στον ουρανό, με τις "ουρές" να διαστέλλονται, που δεν είναι αυτές των αεροπλάνων της γραμμής. Δεν διαλύονται μετά από λίγα λεπτά, όπως συμβαίνει με τα συνήθη αεροπλάνα, δεν είναι ψεκασμός πάνω από καλλιέργειες. Είναι ψεκασμός πάνω από πόλεις.
Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες που τα αεροπλάνα είναι κοινό θέαμα στον ουρανό, και όλοι μας ξέρουμε τι ουρά αφήνει πίσω του ένα συνηθισμένο αεροπλάνο. Κι αρχίζει κανείς να ψάχνει παραπάνω. Πλέον, ξέρετε, ο κόσμος δεν εξαρτά την ενημέρωσή του από το τι του λέει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος. Ψάχνει, διαβάζει, αναζητά. Και μαθαίνει. Και όσοι μπορούν, χρησιμοποιούν την λογική τους. Αυτά τα αεροπλάνα με τις περίεργες «ουρές» είναι αεροπλάνα ψεκασμών, είναι αεροπλάνα χωρίς όνομα.
Εμείς στις 28 Ιανουαρίου 2013 καταθέσαμε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Αλλαγής, και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την οποία σας παραθέτω, και ρωτάμε μεταξύ άλλων ποια είναι η σύσταση του ψεκαζομένου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; Πότε άρχισαν, με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν.
Στην απάντηση του Υπουργείου Άμυνας παρατίθεται ένα Δελτίο Τύπου του ΓΕΑ όπου υποστηρίζεται ότι ψεκασμοί γίνονται μόνον σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και σε χαμηλό ύψος. Οι ψεκασμοί για τους οποίους μιλάμε δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή, εφόσον γίνονται πάνω από μεγάλες πόλεις.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης μιλά στην απάντησή του για δραστηριότητες πυρόσβεσης. Προφανώς και δεν πρόκειται για την περίπτωση αυτή. Λέει όμως ότι οι ψεκασμοί για τις καλλιέργειες και για πυρόσβεση, δεν αφήνουν τα ίχνη συμπύκνωσης που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη. Συνεχίζει δε και λέει ότι ουδέποτε έχει αδειοδοτήσει ή πιστοποιήσει οποιονδήποτε φορέα ή φυσικό πρόσωπο για την εκτέλεση έργου αεροψεκασμού χημικών τύπου "chemtrail". Εμμέσως δηλαδή παραδέχεται την ύπαρξη τέτοιου τύπου ψεκασμών αλλά δεν τις αδειοδοτεί.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια παραπλάνησης, συσκότισης και απόκρυψης με ισχυρισμούς που είναι οφθαλμοφανώς αφελείς άρα είναι εκ του πονηρού. Ουσιαστικά κανένα υπουργείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τοποθετηθεί επί του θέματος.
Μέχρις ότου λοιπόν πάρουμε πειστικές απαντήσεις για την προέλευση, την άδεια και την εν γένει ταυτότητα των πτήσεων καθώς και την σύσταση των ψεκασμών, είναι δικαίωμά μας να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας, να πιέσουμε ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές, και βεβαίως καλούμε το λαό να βρίσκεται με κάθε τρόπο σε εγρήγορση».

πηγη: (οι ερωτήσεις Χρήστου Παππά και οι απαντήσεις που έλαβε):indobserver.blogspot.gr
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12666:2013-03-09-13-05-08&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου