Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Διαμαρτυρία με λόγο την εξαθλίωση;

Το κάλεσμα είναι σαν να το οργάνωσαν οι προδότες ή οι σκυτάλες τους (όσους ετοιμάζουν να αναλάβουν σε περίπτωση έκτακτου μπραφ), δουλεύει απόλυτα γι’ αυτούς!!
1. Πουλάνε τα νησιά μας και θα βγω να διαμαρτυρηθώ επειδή φτώχυνα;
Οι αντάρτες όταν πολέμαγαν στα βουνά για να ελευθερώσουν τα εδάφη που ......
σήμερα ξεπουλάνε οι προδότες σαν να είναι τσιφλίκι τους χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, έτρωγαν ρίζες!! Δεν τους πτόησε ούτε η έλλειψη φαγητού, ούτε οι κακουχίες, εγκατέλειπαν την οικογένειά τους, γιατί πάνω απ’ όλα είχαν την πατρίδα. Γι’ αυτό νικούσαν κάθε εχθρό!! Αν θες να ελευθερώσεις τη χώρα σου δεν μπορείς να αγωνίζεσαι για άλλον λόγο.
Πέραν του ηθικού του πράγματος, δες.. Αυτοί και τα τσιράκια τους (δημοσιογράφοι) αναδεικνύουν την φτώχεια ως το μόνο μας πρόβλημα!!! Τους συμφέρει να φαίνεται ότι αντιδράμε από ανέχεια, διότι γι’ αυτόν τον λόγο άνετα σε γράφουν!! Σου έχουν απάντηση «τι να σου κάνω, κρίση, όλοι οι λαοί τα ίδια περνάνε, υπομονή». 
Αν όμως πολεμάς επειδή πουλάνε Ελληνική γη, ποια συγκυρία θα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να βγουν λάδι;
2. Εκτός της ανέχειας, το κάλεσμα χρησιμοποιεί κι άλλο όπλο -κόλπο- τους: «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Πορτογαλία». 
(Μάλιστα, κι ενώ από εμάς άρχισε το πατιρντί, η Πορτογαλία θα μας δείξει τον δρόμο.)
Τους συμφέρει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, για την ακρίβεια τους συμφέρει να περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι. Γιατί αν περιμένεις από τους άλλους, δεν αγωνίζεσαι εσύ. Σε έχουν σε καταστολή να ελπίζεις, στηρίζοντας σε εξωγενείς παράγοντες την σωτηρία σου.
Να κάτσει να δει ο καθένας πώς θα λευτερώσει την χώρα του!!
Δεν θα σωθείς από κάποιο θαύμα, το σύμπαν στο λέει πεντακάθαρα «κούνα τα χεράκια σου». Αν δεν την αξίζεις την ελευθερία σου δεν θα την έχεις. Τελεία. 
(Δεν έχει διακρίσεις, αφορά όλους, τον καθένας μας ξεχωριστά.)
3. Τέλος, σε στέλνουν να μαντρωθείς στο Σύνταγμα, εκεί που αυτοί έχουν όλη την δύναμη, κι άρα την υπεροχή. Δες το βίντεο να δεις πόσο γελοίο είναι (αφορά καταστολή διαμαρτυριών) http://www.youtube.com/watch?v=uREJILOby-c, διαγωνισμός ηλιθιότητας!!  
Ο Κολοκοτρώνης όταν έμαθε πώς πολεμούν οι Γάλλοι, Ιταλοί κλπ. πέθανε στα γέλια. Θα πάω λέει τι, κατά μέτωπο; Να είναι ο εχθρός 2000 και να στηθώ απέναντί του με τους 100 δικούς μου; Χα! (Γέλασε..) Μια χούφτα ήμασταν πάντα!! Στήνανε ενέδρες οι άνθρωποι, εκεί που δεν το περίμενε ο εχθρός, έτσι νικούσαν.
Και νομίζεις ότι τους ενοχλείς αν διαμαρτύρεσαι έξω από τη βουλή; Δεν σε ακούνε καν, δεν σου δίνουν σημασία, δεν τους φέρνεις κανένα πλήγμα, έχουν όλο τον έλεγχο, με μία εντολή έχουν καθαρίσει τον χώρο. Και πετυχαίνουν και τον βασικότερό τους σκοπό, σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτοί έχουν όλη τη δύναμη, να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι, μετανιώνεις την ώρα που κατέβηκες να αγωνιστείς, καταφέρνουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αναζητάς «χίμαιρες» (την Ελευθερία σου δηλαδή).
Γιατί έχεις κολλήσει στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα σαν να είναι η μόνη λύση; Σαν την μύγα πας και πέφτεις πάνω στο τζάμι ξανά και ξανά, ενώ δίπλα σου το παράθυρο είναι ανοιχτό!!
Πήγαινε να τους βρεις!!! Στα σπίτια τους, στα πολιτικά τους γραφεία, εκεί που τρώνε αμέριμνοι!!! Αναγκαστικά θα σε ακούσουν αλλά/και θα τους φέρεις πλήγμα (παίζει και το ενδεχόμενο να καταφέρεις να ρίξεις και καμιά κουτουλιά -εν δυνάμει, δεν το αποκλείεις).
Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο.. Αν τους βρεις όταν δεν το περιμένουν ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!! Ακόμα κι αν είσαι γυναίκα, ακόμα κι αν είσαι μια χαψιά, ακόμα κι αν είστε μία χούφτα, θα δεις πόσο σε τρέμουν!!! 
Εκεί καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι ο ισχυρός, ποιος είναι αυτός που έχει όλη τη δύναμη!!! 
Στεφανία Λυγερού 
Σχετικά :
Ενημέρωση Πολιτών για τον λόγο της Συγκέντρωσης-Διαμαρτυρίας των εν ενεργεία & αποστρατεία στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας
- Το ψήφισμα της συγκέντρωσης (9/3) το οποίο επιδόθηκε προς τον Πρόεδρο της Βουλής.
psifisma by kranosgr

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: Γιατί δεν απαιτείτε απλά την αποκατάσταση του πολιτεύματος που είναι και η λύση για όλα τα προβλήματα που αναφέρατε ;;; - Μήνυση κατά της Βουλής για κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) “Εάν η δικαιοσύνη δεν αποφασίσει να κάνει το καθήκον της, το θέατρο του παράλογου θα συνεχιστεί. Και επειδή οι δικαστικοί λειτουργοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν την δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε, νομίζω ότι αυτοί πρέπει να μηνυθούν. Σε πρώτη φάση βέβαια, γιατί μετά θα αναγκαστούμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας … Έχω όμως και μια απορία: Ο κόσμος αντί να διαμαρτυρηθεί μπροστά από την βουλή, γιατί δεν περικυκλώνει τον ΑΠ και τα δικαστήρια της χώρας ;;; Γιατί ζητάει συνεχώς από τους εγκληματίες να μην εγκληματήσουν και δεν ζητάει από την δικαιοσύνη να τους πιάσει;;; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω … Εάν κάποιος μαχαιρώσει αύριο το παιδί σας, θα διαμαρτυρηθείτε μπροστά από την βουλή, θα ζητήσετε πολιτική λύση, ή θα φωνάξετε αμέσως την αστυνομία ;;; “ -Ένστολος και πολίτες ζητούν τη σύλληψη πολιτικών ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Αντί να πάμε ανά ομάδες μέρα πάρα μέρα μπροστά στην Βουλή για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για τα μέτρα λιτότητας και άλλα θέματα του κλάδου μας, δεν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλοι μαζί και με κάθε τρόπο την αποκατάσταση του πολιτεύματος;; Η ανατροπή του είναι η αιτία όλων των προβλημάτων και η αποκατάσταση του η λύση ! Αν το κάνουμε όλοι δεν θα μπορέσουν ούτε να μας βαφτίσουν ”αγανακτισμένους” κλπ για να μπορέσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να μας χειραγωγήσουν, ούτε να μας νικήσουν . Τέλος, όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί για την εξαθλίωση γιατί δεν διαμαρτύρεται εκεί που πρέπει;;; Στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης δηλαδή, όπου έχουν ήδη σταλεί 4 προσφυγές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη. Ορίστε και ένας απλός τρόπος να το κάνετε: υπογράψτε το σχετικό αίτημα εδώ Επαναλαμβάνομαι γιατί η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης :)
http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/03/11/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου