Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Στη Δικαιοσύνη για το σχέδιο «Αθηνά» οι σπουδαστές της Ιεράπετρας

Στη Δικαιοσύνη για το σχέδιο «Αθηνά» οι σπουδαστές της Ιεράπετρας
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη Κρήτη κατά του σχεδίου «Αθηνά» καθώς φοιτητές, μετά και τους κλυδωνισμούς που δημιούργησε η παρουσίαση της τελικής πρότασης του σχεδίου, σε τοπικούς φορείς, αποφάσισαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι φοιτητές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης (Ιεράπετρα) σύμφωνα με......
ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών της Σχολής.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Ο Σύλλογος Σπουδαστών της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, παράρτημα Ιεράπετρας, Tμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (marketing), αποφάσισε να αποδώσει εντολή εκκίνησης νομικής υποστήριξης και προστασίας των κεκτημένων δικαιωμάτων των μελών του, τα οποία θα θιγούν βάναυσα από πιθανή εφαρμογή του δημοσιευθέντος σχεδίου για την Ανώτατη εκπαίδευση «Αθηνά».
Στο παραπάνω πλαίσιο, επιδόθηκε στις 6/3/2013 με δικαστικό Επιμελητή στον Υπουργό Παιδείας, αίτηση οφειλόμενης νομίμου ενεργείας, του πληρεξουσίου μας Δικηγόρου Πέτρου Ι. Μηλιαράκη, με την οποία ζητάμε τη σύμφωνα με την αυστηρή διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 20 του Συντάγματος, σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 4 του Ν.2690/1999 που κυρώνει τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, την Διοικητική μας Προστασία.
Κατόπιν τον ως άνω, επιφυλασσόμενοι των δικαιωμάτων μας, αναμένουμε ο Αρμόδιος Υπουργός ως και η Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων που συνεδριάζει ενόψει της παρουσίασης του σχεδίου «Αθηνά», να πράξουν τα δέοντα ώστε να παραμείνει ανέπαφο το Τμήμα μας, ο τίτλος σπουδών μας και τα κεκτημένα επαγγελματικά μας δικαιώματα.
Ζητούμε την υποστήριξη της Ελληνικής κοινωνίας και δεσμευόμαστε για την προστασία τόσο του Τμήματος μας όσο και του Γνωστικού Αντικειμένου του Μάρκετινγκ που στο τμήμα μας διδάσκεται εξειδικευμένα σε τρεις τομείς απόλυτα σημαντικούς για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας: 1. Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, 2.Τουριστικό Μάρκετινγκ, και 3. Αγροτικό Μάρκετινγκ. Με την παραπάνω αίτηση μας καταδεικνύουμε στη διοίκηση το μέγεθος και τη σοβαρότητα της υποχρέωσης της προς προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων μας έναντι παντός.»


Δείτε εδώ σε pdf το έγγραφο της αίτησης νομίμου ενέργειας Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου