Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Βενιζέλος: Αυτοκάθαρση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ -Στο 60% η ανανέωση

Βενιζέλος: Αυτοκάθαρση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ -Στο 60% η ανανέωση
Την αυτοκάθαρση του ΠΑΣΟΚ με ριζική ανανέωση των ψηφοδελτίων του σε ποσοστό που θα ξεπερνά το 60% με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, τις γυναίκες και αυθεντικούς εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών εξήγγειλε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σήμερα στην.......
εθνική επιτροπή εκλογικού αγώνα του κινήματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμύτατη κριτική στη Νέα Δημοκρατία αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ειδικά για την πρώτη έκανε λόγο για «επικοινωνιακό παροξυσμό και για κρεσέντο αλαζονείας και επιπολαιότητας» επισημαίνοντας ότι «αλλάζουν οι συσχετισμοί μετά την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ στις 18 Μαρτίου».
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην απόπειρα να φορτωθούν στο ΠΑΣΟΚ και στον ίδιο προσωπικά ακόμη και αποφάσεις υπουργών της Ν.Δ. ακόμη και για τις προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ.
Ειδικότερα για το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ επισήμανε ότι το προσυπέγραψε ο κ. Σαμαράς και το ψήφισαν οι βουλευτές της Ν.Δ. καθώς ήταν μια αναγκαστική επιλογή.
Αναφερόμενες στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης σημείωσε ότι δεν έχουν ρεαλιστική και υπεύθυνη εναλλακτική λύση.
Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών επισήμανε ότι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα φοβούνται να δηλώσουν την πολιτική και κομματικής τους ταυτότητα.
Για την προεκλογική περίοδο είπε ότι δεν θα υπάρξει αφισορύπανση, πλαστικές σημαίες και συγκεντρώσεις χολιγουντιανού τύπου. Θα είναι, είπε, εκλογές εθνικής περίσκεψης και ουσιαστικού διαλόγου. Δεν είναι όμως αποκλειστικά τηλεοπτικές και διαδικτυακές καθώς θα πρέπει να υπάρξει προσωπική επαφή που θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τη νέα σχέση εμπιστοσύνης που άρχισε να επανιδρύεται μετά τις 18 Μαρτίου.
Τέλος, επισήμανε ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα σταματήσει να είναι προνομία του προέδρου του κόμματος και θα γίνει αντικείμενο διαλόγου και σύνθεσης.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου