Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αθλιότητες κατά Π. Καμμένου στο διαδίκτυο

Η χαλκευμένη εικόνα του Πάνου Καμμένου με το χυδαίο χαμόγελο και η αυθεντική οργισμένη (ένθετη σε λευκό πλαίσιο).  

Του Νίκου Ζαχαριάδη
Η χαλκευμένη εικόνα του Πάνου Καμμένου με το χυδαίο χαμόγελο και η αυθεντική οργισμένη (ένθετη σε λευκό πλαίσιο).
Θύμα χυδαίας προπαγάνδας και προσπάθειας σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής του, στο ιντερνετ, έπεσε ο Πάνος Καμμένος την προηγούμενη εβδομάδα. Υπεύθυνοι γι αυτό, προφανώς κάποιοι υπερασπιστές  του μνημονίου που επιδιώκουν να...
δυσφημίσουν τις αγνές πατριωτικές φωνές, χρησιμοποιώντας γκαιμπελικές μεθόδους και λάσπη.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φωτογραφία του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που εμφανίστηκε σε γνωστά για τις προσκυνημένες τους θέσεις, sites και blogs, και τον δείχνει όχι μόνο με μια σημαία της (συγγνώμη για την έκφραση) «Ευρωπαϊκής Ένωσης» πίσω του, αλλά επιπλέον να χαμογελάει!!!! Λες και πρόκειται για κάποιον χαζοχαρούμενο πολιτικό, που έχει ξεχάσει ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι το μίσος και η εκδίκηση!
Κάποιοι μάλιστα φρόντισαν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη αθλιότητα, με μια παρεξήγηση που δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησαν κάποιες αθώες φωτογραφίες του Λουκά Παπαδήμου στο πρωθυπουργικό γραφείο, όπου δεν φαινόταν η ελληνική σημαία (λόγω ανυστερόβουλου λάθος καδραρίσματος) οδηγώντας κάποιους καλόπιστους σε συμπεράσματα τα οποία μοιράστηκαν πάνω στον ενθυσιασμό τους με άλλους αγνούς πατριώτες.
Πάντως φίλοι και συνεργάτες του οργισμένου πατριώτη πολιτικού Πάνου Καμμένου, φρόντισαν να ελαχιστοποιήσουν τη ζημιά και να αποκαταστήσουν όσο πιο γρήγορα γίνετραι την αλήθεια, δημοσιεύοντας την αυθεντική φωτογραφία. Αυτή δηλαδή που δείχνει τον Πάνο Καμμένο σωστά: Έξαλλο όπως είναι πάντα, με τον τοίχο πίσω του πεντακάθαρο όπως η ψυχή του!
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου