Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Την διακήρυξη και την πολιτική των συμμαχιών εν όψει των εκλογών παρουσιάζει σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει τονίσει την ανάγκη συγκρότησης συνασπισμού εξουσίας για μια εναλλακτική πολιτική απέναντι στο μνημόνιο, ενώ έχει...
επισημάνει ότι οι εκλογές είναι ευκαιρία για μια μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη..

Στη διάρκεια συγκέντρωσης στα Καλύβια Αττικής, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισήμανε: «Από την μια υπάρχει το κόμμα του μνημονίου. Και η άλλη πλευρά είναι η εναλλακτική πολιτική για την οποία χρειάζεται να συγκροτηθεί ένας νέος συνασπισμός εξουσίας και να διεκδικήσει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, με την δύναμη της οποίας θα απαλλάξει την χώρα από την πολιτική των μνημονίων και τις ληστρικές και ταπεινωτικές δανειακές συμβάσεις».

Ο ίδιος παρουσίασε τους πέντε άξονες της προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου, το μορατόριουμ στις πληρωμές, η αναδιανομή πλούτου, ο δημόσιος έλεγχος στις τράπεζες και τα μέτρα για τους πιο αδύναμους.
Ο κ. Τσίπρας έχει υπογραμμίσει ότι «οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για να δημιουργηθεί η προοπτική μιας μεγάλης ανατροπής στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη».

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου