Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Παλλαϊκό αίτημα η τιμωρία των ενόχων

Παλλαϊκό αίτημα η τιμωρία των ενόχωνΑυτή τη φορά όλα τα κόμματα προεκλογικά δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν να πάρουν θέση στο παλλαϊκό αίτημα για τιμωρία των ενόχων πολιτικών που μας έφεραν στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που μπορεί να ανεχθεί να κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι αυτοί που του έκλεψαν τα όνειρά και την .....αξιοπρέπειά του, αυτοί που υπέγραφαν με κλειστά μάτια όποιο δολοφονικό μέτρο υπαγόρευε η Τρόικα, αυτοί που ανέτρεψαν σχέδια σωτηρίας της Ελλάδα για να μας ρίξουν στη μέγγενη της Τρόικας, κερδίζοντας από παιχνίδια με CDS, spreads και χρηματιστήριο.
Ήρθε η ώρα της αλήθειας για αρχηγούς, κόμματα και πολιτικούς.
Δεν θα μπορέσουν πλέον να κρύβονται πίσω από δήθεν εξεταστικές επιτροπές της Βουλής, που λειτουργούν για το θεαθήναι, χωρίς ποτέ να στέλνουν κάποιον πολιτικό στο ειδικό δικαστήριο.
Δεν μπορούν συνεχώς να ρίχνουν το μπαλάκι στον Άρειο Πάγο ή να καλύπτονται πίσω από τους άθλιους νόμους περί βουλευτικής ασυλίας και παραγραφής αδικημάτων υπουργών.
Τέρμα αυτή η κοροϊδία. Ο λαός απαιτεί εδώ και τώρα πρώτα από όλα την κάθαρση στο δημόσιο βίο και την τιμωρία των ενόχων της εθνικής μας τραγωδίας.

 newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου