Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πιάνει πάλι το μικρόφωνο η Εύα Καϊλή


Την πρόθεσή της να επιστρέψει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκφράζει η πρώην «ωραία της Βουλής» Εύα Καϊλή, η οποία δεν τα κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Η κυρία Καϊλή αν και βρίσκεται πρώτη σε σταυρούς μένει εκτός κοινοβουλίου επειδή τη θέση της κατέλαβε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Γι ' αυτό βγαίνει στη ......γύρα προς αναζήτηση μεροκάματου μαζί με τυς υπόλποιπος πρώην κουρφαίους του ΠΑΣΟΚ.


«H δημοσιογραφία είναι η δουλειά μου. Την έκανα χρόνια και τη γνωρίζω πολύ καλά», σημειώνει η ίδια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. «Προς το παρόν όμως δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι», τονίζει και προσθέτει στην εφημερίδα ότι θα συνεχίσει παράλληλα το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Τον ίδιο δρόμο πρόκειται σύμφωνα με τον Ελέυθερο Τύπο να ακολουθήσει και η Σοφία Γιαννακά.

Χρόνο στον σύζυγό της και στο παιδί της θα αφιερώσει η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία στην ίδια εφημερίδα δηλώνει ότι δεν θα κάνει τίποτε άλλο προς το παρόν.

Ο Παύλος Γερουλάνος έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει εργασία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ η Μιλένα Αποστολάκη θα ξαναγίνει δικηγόρος και ήδη εξετάζει εάν θα ανοίξει δικό της γραφείο ή εάν θα συνεργαστεί με φίλους...

Στο υπουργείο Υποδομών ως υπάλληλος θα εργάζεται από τούδε και στο εξής ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο Πέτρος Ευθυμίου θα ασχοληθεί λίγο ακόμη με το ΠΑΣΟΚ ενώ δηλώνει ότι έχει προτάσεις από Πανεπιστήμια... Ο Γιώργος Κουτρουμάνης έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί και να σκεφτεί μερικα πράγματα που όπως δηλώνει έφτασε η ώρα να τα υλοποιήσει.

Άγνωστο τι θα κάνει ο Δημήτρης Ρέππας ο οποίος έχει σπουδάσει οδοντίατρος. Σύμφωνα με τον ίδιο περιμένει να περάσει το καλοκαίρι και αποφασίζει από Σεπτέμβρη. Υπάλληλος της Εθνικής θα είναι σύντομα ο Χρήστος Πρωτόπαπας...

http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου