Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Διαφωνεί με την επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους ο Οδυσσέας Βουδούρης


Την αντίθεση του με την επιστολή που απέστειλε στους ευρωπαίους ο Αντώνης Σαμαράς, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.
Συγκεκριμένα, σε... δήλωση του ο κ. Βουδούρης επισημαίνει ότι η επιστολή δεν εκφράζει τη εκφράζει την εντολή των εκλογών και βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση.

Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, τα όσα δήλωσε προς του ηγέτες των κρατών – μελών ο πρωθυπουργός, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

Σύμφωνα με τον κ. Βουδούρη, ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι απουσιάζει η λέξη «επαναδιαπραγμάτευση» και τονίζει παράλληλα ότι «η προτροπή ότι ‘βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του προγράμματος’, αποτελεί σαφή και πλήρη υποβάθμιση των καταστροφικών επιπτώσεων του δεύτερου Μνημονίου».

Καταλήγοντας ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι «είναι λαϊκή καθολική απαίτηση να αλλάξει η λογική της απορρύθμισης του ιδιωτικού τομέα εργασίας και της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, ακόμη και εκεί που δεν ωφελεί τη δημοσιονομική προσαρμογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου