Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Επιστρέφουν οι άνθρωποι του Αλογοσκούφη-Θέμα με Μαυραγάνη

Ο κακός χαμός γίνεται στο υπουργείο Οικονομικών.

Υφυπουργός αρμόδιος για τα έσοδα ο κ. Γιώργος Μαυραγάνης ο οποίος μέχρι να υπουργοποιηθεί ήταν γενικός διευθυντής φορολογικών θεμάτων στην εταιρεία ΚPMG. Η εταιρεία αυτή είναι ελεγκτική και ..
.εισπρατική εταιρεία.
Με την υφυπουργοποίηση του κ. Μαυραγάνη εισέβαλαν στην Καραγιώργη Σερβίας άνθρωποι του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και κατέλαβαν καρέκλες. Ο κ. Μαυραγάνης έλυνε υποθέσεις πελατών του συνεργαζόμενος με τον κ. Αλογοσκούφη, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Μαυραγάνης θεωρείται στενός φίλος του κ. Αλογοσκούφη. Το ρεπρορτάζ λέει ότι η υπουργοποίηση του κ. Μαυραγάνη υπήρξε απαίτηση ξένου παράγοντα για να υλοποιήσει κυρίως την είσπραξη εσόδων από ιδιωτικές εταιρείες.
Αυτή τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς με Βενιζέλο και Κουβέλη συζητούν στην οικία του πρωθυπουργού για την ανεύρεση υπουργού Οικονομικών, το spirospero.gr πληροφορείται ότι στη λίστα των υποψηφίων προσετέθη κι ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αράπογου θεωρείται προσωπικός φίλος του κ. Αλογοσκούφη και τοποθετήθηκε διοικτής της ΕΤΕ από τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Ο κ. Αράπογλου εκδιώχθηκε από το ΠΑΣΟΚ όταν έγινε κυβέρνηση και υποβλήθηκαν δεκάδες ερωτήσεων στη Βουλή από τον Μιχάλη Καρχιμάκη και άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν τον έλεγχο για το μεγάλο κόστος της εξαγοράς της τουρκικής FINANCE BANK. Το κόστος έφτασε τα 4 δις ευρώ. Επίσης έγιναν ερωτήσεις και για άλλες πωλήσεις της ΕΤΕ όπως οι θυγατρικές της στις ΗΠΑ.
Δεν είναι βέβαιο αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δεχτεί την υπουργοποίηση του κ. Αράπογλου μετά από όλα αυτά.
Με όλα αυτά τα οποία αποκαλύπτει το spirospero.gr διαφαίνεται ότι ο κ. Αλογοσκούφης επιστρέφει στο υπουργείο Οικονομικών από το παράθυρο.
spiro-spero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου