Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο Γιώργος Παπανδρέου χαλαρός, με το σακίδιο στον ώμο, στην Πάτμο [εικόνες]

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέμελος, με το σακίδιο στον ώμο, στην Πάτμο [εικόνες]
Θαυμάστε!!!...Αυτός ο κύριος είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας ο οποίος μέσα σε δύο χρόνια, την πτώχευσε τουλάχιστον δύο φορές, επέβαλλε μέτρα που οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση.....έφερε το ΔΝΤ, απέτυχε σε όλα......κατέστρεψε ότι υπήρχε και λειτουργούσε στη χώρα έστω όπως λειτουργούσε....Δεν θα μπούμε σε........ λεπτομέρειες τις οποίες τις γνωρίζετε σχεδόν όλοι.....Αυτός λοιπόν ο ....τουρίστας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κάνει τις διακοπές του ανέμελος και ευτυχισμένος.....Σαν να έχει κάνει στο ακέραιο το καθήκον του για τη σωτηρία της χώρας, για την ανάπτυξή της και την ευημερία της.....Αυτή τη στιγμή.....κάθε σχόλιο επιπλέον περιττεύει!!!!!>.........Γιατί απλά.....δεν υπάρχουν λόγια!!!>......
Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αυτή τη φορά από την  Πάτμο, όπου είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα, ήρθαν στη δημοσιότητα.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real News, διακρίνεται ο πρώην πρωθυπουργός να απολαμβάνει τις βόλτες του ανέμελος με το σακίδιο στον ώμο στο «Νησί της Αποκάλυψης» παρέα με τη συντροφιά της συζύγου του Αντας, καθώς και τις νοστιμιές τοπικής ταβέρνας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γιώργος Παπανδρέου κατέφθασε στην Πάτμο στις 21 Ιουλίου και παρέμεινε για 15 ημέρες, περίπου, φιλοξενούμενος σε σπίτι επιχειρηματία με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.
Στη συνέχεια, μετά την Πάτμο, ο πρώην πρωθυπουργός, επισκέφθηκε τη Σέριφο.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου