Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κούρεμα 30% στα δάνεια ζητούν Κατσέλη και Καστανίδης


Αμεση ελάφρυνση των υποχρεώσεων φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν σημαντική μείωση εσόδων ζητά η Κοινωνική Συμμαχία, καθώς και «πάγωμα» πληρωμής δόσεων για ανέργους

Την πρώτη της κοινοβουλευτική πρωτοβουλία πραγματοποίησε σήμερα η νεοπαγής "Κοινωνική Συμμαχία" της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, καταθέτοντας πρόταση νόμου για..... "κούρεμα" ύψους 30%, όλων των καταναλωτικών, επαγγελματικών και στεγαστικών δανείων, των προσώπων και προσωπικών εταιρειών που υπέστησαν μείωση εισοδήματος 20%, από την ώρα της υπογραφής της δανειακής σύμβασης.

Στην ίδια πρόταση νόμου περιλαμβάνεται, επίσης, το δικαίωμα των ανέργων σε αίτηση αναστολής εξυπηρέτησης του δανείου τους για δύο χρόνια, η απαγόρευση του πλειστηριασμού ακινήτων των παραπάνω οφειλετών, μέχρι το τέλος του 2018, καθώς και η παράταση αναστολής πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2015, για απαιτήσεις μέχρι του ποσού των 300.000 ευρώ.

ethnos.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΠΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ-ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

      Διαγραφή