Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οι "βδέλες"-"εταίροι" ρουφούν σταγόνα-σταγόνα το αίμα της Ελλάδας!!: 62,6 εκ. ευρώ έχει κερδίσει μέχρι σήμερα η Αυστρία από την Ελληνική κρίση

Κάνουν και τους δύσκολους σχετικά με τη "βοήθεια" που δίνουν στην Ελλάδα...Τα τοκογλυφικά δάνεια δηλαδή για τα οποία μας ρουφούν το αίμα.....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ....
Στα 62,6 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό σε τόκους που εισέπραξε, μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2011, η Αυστρία από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα.
Όπως ανακοίνωσε το αυστριακό υπουργείο Οικονομικών, η ελληνική κυβέρνηση έχει εμβάσει μέχρι τις .....31.12.2011 το ποσό αυτό στην Αυστρία, για την έως τώρα συμμετοχή της στα δάνεια προς την Ελλάδα με 1,56 δισεκατομμύρια ευρώ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ είχε επισημάνει το γεγονός, ότι η Ελλάδα καταβάλει κανονικά στην Αυστρία τους...... τόκους προσθέτοντας πως οι τόκοι θα συνεχίσουν να εμβάζονται από την Ελλάδα στην Αυστρία, η οποία, όπως σημείωνε χαρακτηριστικά, «δεν χαρίζει χρήματα».
Η ίδια είχε επίσης παραδεχτεί την πραγματικότητα, σε σχέση με τη «βοήθεια» προς την Ελλάδα, ότι δηλαδή η Αυστρία δεν έχει χάσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ούτε ένα ευρώ, σημειώνοντας πως μέχρι τώρα η Αθήνα έχει καταβάλει έγκαιρα τους τόκους. 
 
planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου