Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Χ. Καστανίδης: Το κόμμα δε θα εφαρμόσει το μνημόνιο

Μου φαίνεται τελικά οτι μας δουλεύουν ψιλό γαζί!! Αυτοί που ως υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης ψήφισαν τα πάντα, απο μνημόνια, εφαρμοστικούς, τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων, μας λένε τώρα οτι δεν θα το εφαρμόσουν!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΕΛΑ!!! Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καστανίδης υπογράμμισε πως το κόμμα δεν θα εφαρμόσει το μνημόνιο εάν συμμετάσχει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα και πως δεν θα .......συμμετάσχει σε κυβέρνηση Νέας δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον, χαρακτήρισε ως «απόλυτο ψέμα» το γεγονός ότι η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Κατσέλη παρουσιάζεται ως εμπνευστής τους συνθήματος «λεφτά υπάρχουν», που είχε ειπωθεί από τον Γ. Παπανδρέου.

Τέλος, ο κ. Καστανίδης εξήγησε τις ανάγκες που οδήγησαν στην υπερψήφιση του πρώτου μνημονίου και την καταψήφιση του δεύτερου και περιέγραψε την πρότασης της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, τονίζοντας πως υπάρχουν εθνικές πολιτικές που μπορούν να αντικαταστήσουν τα καταστροφικά μέτρα του δεύτερου μνημονίου.


difernews.gr

2 σχόλια:

  1. ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ,,,,,ΧΑΧΑΧΑ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, νομίζει οτι θα μπεί στη βουλή για να το εφαρμόσει??? Εδώ γελάνε..Αν πάρουν 0.5% να πούν και ευχαριστώ αυτός και η Κατσέλη

      Διαγραφή