Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Σκληρή απάντηση Λούκας Κατσέλη σε Μίμη Ανδρουλάκη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι το κόμμα της Λούκας Κατσέλη θα έχει χειρότερη τύχη από το κόμμα του Γεράσιμου Αρσένη. Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: "Και δεν υπάρχει ένας Παπανδρέου να τους προσλάβει μετά. Εδώ είναι Οιδιπόδεια συμπλέγματα. Είναι άλλα πράγματα στη μέση. Δεν μας αφορά η Λούκα. Είναι μια αξιοπρεπής καθηγήτρια, αλλά...
πολιτικό μυαλό δεν έχει. Και από ανάλυση τα ίδια. Σχολικός Κενσιανισμός της δεκάρας. Έπαιξε μοιραίο ρόλο, είναι το μοιραίο πρόσωπο που άφησε εντελώς ανυπεράσπιστη, εντελώς απροετοίμαστη την παράταξη, ενόψει της χρεοκοπίας, διότι είναι εισηγήτρια όλων αυτών των πραγμάτων".
Ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ , απέδωσε στην κ. Κατσέλη ευθύνες, αλλά άφησε αιχμές και για τον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας: "Το ερώτημα είναι ο Παπανδρέου που ήξερε. Δεν είναι το πρόβλημα η Λούκα. Είναι ποιος την έβαλε τη Λούκα. Γιατί το έκανε αυτό. Όλοι ξέρανε για τη Λούκα. Ο ανήξερος που ξέρει, όπως λέει ο Αισχύλος. Ο Γ. Παπανδρέου είχε πλήρη αίσθηση, έχει μια άλλη Παιδεία και μια άλλη κουλτούρα. Ρωτώ: ποιοι ήταν οι εισηγητές της καταστροφής, και αντί να ζητήσουν συγγνώμη, σου κάνουν και κόμμα; Δηλαδή, ως πού μπορεί να φτάσει η ματαιοδοξία των πραγμάτων; Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να κάνουν μια έντιμη αυτοκριτική…" .

Απάντηση της Προέδρου της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκας Τ. Κατσέλη στον Μ. Ανδρουλάκη 

Απαντώντας στην επίθεση με αγοραίους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη η Πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Τ. Κατσέλη έκανε την ακόλουθη δήλωση: Οι άνανδρες επιθέσεις προδίδουν μόνο πανικό και αδυναμία… Πόσο μάλλον όταν στερούνται επιχειρημάτων και δεν απαντούν στο ουσιώδες πρόβλημα του πως θα αντιμετωπίσει η χώρα τις αρνητικές επιπτώσεις από το δεύτερο Μνημόνιο και την όξυνση που θα επιφέρει. Στον φίλο Μίμη, θα απαντούσα με τη φράση του Μαχάτμα Γκάντι: Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου