Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Καστανίδης: Δεν θα συμμετάσχουμε σε σχήμα με πρωθυπουργό τον Σαμαρά

Καστανίδης: Δεν θα συμμετάσχουμε σε σχήμα με πρωθυπουργό τον ΣαμαράΕίστε βέβαιοι οτι θα μπείτε στη βουλή;;;
Αρνητικός εμφανίστηκε ο Χάρης Καστανίδης στο ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβερνητικό σχήμα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι.

«Εμείς δεν πρόκειται να εφαρμόσουμε το Μνημόνιο», είπε ο κ. Καστανίδης.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι .....
η χώρα χρειάζεται μία διαφορετική πολιτική που να περιλαμβάνει εθνικά ισοδύναμα και έκανε λόγο μία μία ριζοσπαστική λύση στην οποία μπορούν να συντρέξουν πολλές προοδευτικές δυνάμεις.
ο Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε χθες με την Λούκα Κατσέλη την ίδρυση του κόμματος «Κοινωνική Συμφωνία».
Μίχος: «Οχι σε προεκλογική συνεργασία με ΔΗΜΑΡ»
Αντίθετη στο ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη εμφανίζεται η «Κοινωνική Συμφωνία», σύμφωνα με τον Λάμπρο Μίχο, έναν από τους επτά βουλευτές που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια τέτοια πρόβλεψη και συζήτηση. Θα τον αφήσουμε (σ.σ. τον κ. Κουβέλη) να χαρεί τα δημοσκοπικά ποσοστά του», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.
Δήλωσε, επίσης, αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στις εκλογές, καθώς «φαίνεται πως οι μη προνομιούχοι δεν εκπροσωπούνται από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, κι αυτό το βλέπουμε καθημερινά από τις συμπεριφορές των ηγετικών στελεχών του νέου ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε: «Βλέπω μεγάλη κινητικότητα προς το κόμμα μας. Το ΠΑΣΟΚ έχει μετεξελιχθεί σ΄ ένα μόρφωμα».
Ο κ. Μίχος ανέφερε πως ο κ. Καστανίδης θα έχει και την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα, εκτός από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος, ενώ η κ. Κατσέλη έχει αναλάβει την ευθύνη του κόμματος ως πρόεδρος.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου