Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μ. Βορίδης: «Να αστυνομευτεί αποτελεσματικά η παρέλαση

O λαοπρόβλητος Βορίδης φοβάται την εκδήλωση αγάπης του κόσμου; Γιατί κ.Μάκη; Βάλτε κοτετσόσυρμα γύρω από την εξέδρα των επισήμων.Σας δίνουμε ιδέες...

Αντί να σπαταλήσουν λίγο χρόνο και ελάχιστη (δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις..) φαιά ουσία οι κ.κ. υπουργοί και να αναλογιστούν γιατί φτάσαμε στο σημείο να απειλούνται με λιντσάρισμα -όχι από ακραίους κουκουλοφόρους αλλά- από απλούς πολίτες όλοι οι πολιτικοί,πραγματοποιούν υπουργικά συμβούλια για το πως θα ..."αστυνομευθούν αποτελεσματικά" οι παρελάσεις!


«Η αξιόπιστη και ισχυρή κυβέρνηση στην πραγματικότητα διασφαλίζει αφενός την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος προς τους...εταίρους και δανειστές και αυτό είναι απολύτως προαπαιτούμενο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή χρηματοδοτική ροή της χώρας, και αφετέρου εξασφαλίζει προς τους πολίτες την αναστροφή της υφεσιακής πορείας. Αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία μετά τις εκλογές, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να έχουμε ξανά μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, θα έχουμε μια κανονική κυβέρνηση που θα πρέπει να κυβερνήσει συνολικά», τόνισε ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, σημείωσε ότι πρέπει να ασκείται κριτική στην Αριστερά, η οποία, όπως είπε, βρίσκεται εδώ και χρόνια σε «καθεστώς απυρόβλητου», τάχθηκε κατά της οπλοφορίας στο σπίτι και ζήτησε αποτελεσματική αστυνόμευση. Αναφερόμενος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ανέφερε ότι πρέπει «να αστυνομευτεί αποτελεσματικά η παρέλαση».
Ο υπουργός απέδωσε τα επεισόδια στις παρελάσεις στις δυνάμεις της Αριστεράς και σε ορισμένους, όπως είπε, εξτρεμιστές της Δεξιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου