Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Καμμένος: Ανοίγει τη πόρτα στο «Άρμα Πολιτών»

Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Πάνος Καμμένος ενδεχόμενη προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων… Ελλήνων με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.

Μιλώντας στο ρ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας, συμπληρώνοντας ότι ουσιαστικά τα μνημόνια -το πρώτο από τα οποία ψήφισε ο ΛΑΟΣ- στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους.

Ακόμη χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα». «Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ», πρόσθεσε, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος άνοιξε πόρτα συνεργασίας με το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών. Όπως είπε, «από το χώρο της κεντροαριστεράς υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας, όπως με το κόμμα του Γιάννη Δημαρά».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέψευσε τις φήμες προσχώρησης του Β. Μαρκεζίνη στο κίνημα, το οποίο -όπως είπε- είναι ανοικτό στους βουλευτές που δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο, ούτε τους εφαρμοστικούς νόμους. Στο σημείο αυτό ανέφερε μάλιστα πως βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γ. Δημαρά και τον Π. Κουρουμπλή. «Είμαστε σε επικοινωνία με όλους», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος είναι γνωστόν πως έχει πολύ σχέση με τον κ. Γιάννη Δημαρά και το «Αρμα των Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου