Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....Πωλείται κρατικό ακίνητο στην Κασιόπη της Κέρκυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να προχωρήσει στη διαγωνιστική διαδικασία για το ακίνητο στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Το εμβαδόν του γεωτεμαχίου είναι περίπου .....
490 στρέμματα και σχεδόν το μισό αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.

Συνορεύει με τη Χερσόνησο της Κασσιόπης, στην Κέρκυρα. Παραθαλάσσια έκταση που τοποθετείται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, που διαθέτει και διεθνή αερολιμένα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ταμείου, ο συνολικός αριθμός των ξένων τουριστών ξεπερνά τις 700.000 ετησίως. Η πλειοψηφία των τουριστών είναι Άγγλοι και ακολουθούν οι Γερμανοί και οι Ρώσοι.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας με χαμηλή μέχρι σήμερα αξιοποίηση και συνεπώς η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το ακίνητο προτείνεται για αποκλειστική χρήση ή για ανάπτυξη συγκροτήματος με έμφαση σε παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες τουρισμού αναψυχής. Το Ελληνικό Δημόσιο σκοπεύει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διευκολύνει την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ακινήτου.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου