Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ξηλώνουν το πουλόβερ του Καραμανλισμού - Παπανδρεϊσμού για να χωρέσει ο κορσές του Σαμαρο- Βενιζελισμού

Είναι αλήθεια  οτι  σαν λαός είχαμε γίνει  οι πιό μπίχλες  ψηφοφόροι της  Ευρώπης.Πάνω απο 30 χρόνια φορούσαμε  το  ίδιο πουλόβερ και όταν μας έπιανε "φαγούρα" απο τη λέρα και την απλυσιά γυρίζαμε το μέσα- έξω και το ξαναφορούσαμε.
Βέβαια κάποιοι φρόντισαν να μας  εκπαιδεύσουν  στην συμβίωση με τη βρώμα  και να μας  φοβερίζουν πως  χωρίς αυτό το λεριασμένο ρούχο  θα γυρνούσαμε  στα  μετακατοχικά - μετεμφυλιακά κουρέλια.
Πέρασαν τα χρόνια , το πουλόβερ  ξέβαψε και μιας και είχαν  ετοιμάσει τον ατσάλινο  κορσέ άρχισαν μεθοδικά  να το ξηλώνουν.
Νάσου  λοιπόν  και ο Προβόπουλος  της... Τράπεζας που κάποτε ήταν  της Ελλάδος και τώρα  ανήκει  σε δύο τρείς  ξένους  μεγαλοκαρχαρίες, να  "αποκαλύπτει"  ότι  ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου ήξεραν για το έλλειμμα πολύ πρίν  την έλευση  των  εντολέων τους  (ΔΝΤ και  ΤΡΟΪΚΑΣ).
Νάτος  και ο ΙΚΑΣ  να ανακαλύπτει  ότι εδώ και χρόνια  κάτω απο τη μύτη του, τα εκατομμύρια  περπατούσαν μόνα τους  στους διαδρόμους και ανεβοκατέβαιναν  τους ορόφους.
Εμπρός  και η Διαμαντοπούλου  η οποία πρίν ακόμα  κάτσει  στη  καινούργια της  καρέκλα  ανακάλυψε και αυτή  ότι  ...στο υπουργείο ανάπτυξης  έπεφταν τα λεφτά απο τα μπαλκόνια  του τμήματος  επενδύσεων.
Στην φόρα και ο αδιάβαστος  Χρυσοχοϊδης  να  βλέπει πρίν φτάσει  στη Κατεχάκη ότι λείπουν  απο την ΔΙΑΣ οι μισοί   και να υπόσχεται ότι  θα  γίνει  ηλεκτρική σκούπα  που θα ρουφήξει  κάθε   εγκληματία.
Τώρα δηλαδή που μπήκαν  στο μούσκιο  ο Παπανδρέου κι ο Καραμανλής  θα  ξεβρωμίσει ο τόπος απο τους αρουραίους και  θα δούμε "Θεού πρόσωπο".
Λές και οι δυό  πρώην βεζύρηδες έκαναν του κεφαλιού  τους  και οι υπόλοιποι  δεν μπορούσαν παρά να  υπακούν  στην πολιτική ρύπανση.
Ο Σαμαράς ο Βενιζέλος και  τα υπόλοιπα τσιμπούρια  της νεοφιλελεύθερης  σοσιαλδημοκρατίας  μεταμορφώθηκαν  και έγιναν οι φύλακες άγγελοι  της  κάθαρσης και της ανάπτυξης.
Φαίνεται  ότι  οι image makers έχασαν  τελείως τη φαντασία τους και προσπαθούν  με  αυτές τις ηλίθιες  κατασκευές να  κάνουν τα ζόμπι ανθρώπους  και τη κόλαση  παράδεισο.
Ούτε οι λοβοτομημένοι  δεν μπορούν να χάψουν  τόσο χοντροκομένο  κουφέτο .Όσα φρού - φρού κι αρώματα να του βάλουν πάλι  θα βρωμάει σαν βόθρος. 
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου