Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Και φθηνά ελληνικά ομόλογα απευθείας στους καταναλωτές...

Καλλιέργητές από το υπουργείο Οικονομικών, με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο, μοίρασαν χθές χωρίς μεσάζοντες απευθείας στους καταναλωτές, φθηνά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, σε τιμές κουρεμένες έως και 90%Ε. Βενιζέλος και Π. Οικονόμου ενώ μοιράζουν στον κόσμο, γνήσια κουρεμένα ομόλογα ελληνικού δημοσίου, που θα πήγαιναν για ανακύκλωση! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Τεράστια υπήρξε για άλλη μια φορά η ανταπόκριση του κόσμου στην .....πρωτοβουλία των οικονομικών παραγωγών, δείχνοντας πως το λεγόμενο «Κίνημα της Πατάτας», έχει τεράστια δυναμική και ότι μπορεί να επεκταθεί σε πολλές κατηγορίες εμπορευμάτων,, αφού ο κόσμος έχει ανάγκη για φτηνά προϊόντα που καταργούν τους μεσάζοντες.

Τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, προέρχονται απευθείας από τα χωράφια των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες άριστης ποιότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα, είτε ως προσάναμα, είτε για κάψιμο σε σόμπα, καθώς δεν αφήνουν επικίνδυνα ίχνη πιστωτικών γεγονότων.

Αντίδράσεις στην κίνηση αυτή σημειώθηκαν από μέρος των ασφαλιστικών ταμείων που χάνουν τα αποθεματικά τους καθώς και από κόμματα της αντιπολίτευσης που, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, θεωρούν ότι το Κίνημα των Ομολόγων «είναι μια φούσκα που προβάλλεται από τα ΜΜΕ του συστήματος με στόχο να αποπροσνατολίσει τον λαό από τις πραγματικές λύσεις, δηλαδή την ολική διαγραφή του χρέους και την επιστροφή στη δραχμή».

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου