Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ!!!! Τις αρμοδιότητες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους συζήτησαν Σαχινίδης-Ράιχενμπαχ

Τις αρμοδιότητες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους συζήτησαν Σαχινίδης-Ράιχενμπαχ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ανακοινώνει η Ελληνική κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο οτι ο έλληνας υφυπουργός συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Δ' Ράιχ, συζήτησε μαζί του και τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν το υπουργείο και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!!!!!!!!!! Και ανακοινώνεται έτσι απλά!!!! Δηλαδή, εάν το καταλάβατε καλά, ο έλληνας υφυπουργός "έβαλε" μέσα στα απόρρητα κρατικά αρχεία και μάλιστα αρχεία που αφορούν οικονομικά του κράτους, ένα ΞΕΝΟ, ένα διορισμένο (απο ποιόν, ποιούς και γιατί;;;), με το πρόσχημα οτι προσφέρει τεχνική βοήθεια....Με το ίδιο σκεπτικό, να στείλουμε και εμείς ένα επιτελείο εμπειρογνωμόνων να εγκατασταθεί στο υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας ή της Ολλανδίας.....Το οτι μας δανείζουν (δεν μας χαρίζουν) δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να τους παραδώσουμε και την χώρα...Γιατί αυτή η χώρα, η ΕΛΛΑΔΑ μας, ανήκει σε όλους εμάς και μόνο σ' εμάς....τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....Να γνωρίζετε σήμερα κύριοι της κυβέρνησης οτι αυτό που κάνετε, που ανοίξατε διάπλατα την πόρτα σε άτομα-ιδιώτες και παραδίδετε τα κρατικά μυστικά της χώρας, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...
Τεχνική συνεισφορά της Task Force (;;;;)
Ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (των κατοχικών δυνάμεων) της Κομισιόν βρίσκεται στην Αθήνα   
Οι αρμοδιότητες και το έργο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) βρέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν Χορστ Ράιχενμπαχ την Τρίτη.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε στο ΓΛΚ,  πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για ......
θέματα του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής που σχετίζονται με τις υποχρεώσεις του Γενικού Λογιστηρίου όπως η βελτίωση του τομέα οικονομικής διαχείρισης του Δημοσίου (Μητρώο Δεσμεύσεων, μηνιαίες δημοσιονομικές αναφορές κλπ.) και η επισκόπηση των δαπανών γενικής κυβέρνησης.Επίσης, συζητήθηκε η συνεισφορά της ομάδας δράσης σε τεχνικό επίπεδο για ζητήματα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου