Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Μανώλης Καψής αποκάλυψε ότι για το έλλειμμα και το ΔΝΤ φταίει ο… Παπουτσής!


Σε επιστολή προς το newpost.gr, τακτικός μας αναγνώστης μας επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων του Mega, ο Μανώλης Καψής προέβη σε μια νέα δημοσιογραφική αποκάλυψη: Ότι για το έλλειμμα, τα μέτρα που δεν ελήφθησαν το Φθινόπωρο του 2009 και την προσφυγή στο ΔΝΤ, φέρει ευθύνες ο… Χρήστος Παπουτσής.

Δεν τον πίστεψα- ομολογώ την αμαρτία, κάθισα, είδα το δελτίο και πήρα τα μαλλιά στο χέρι! Σχολιάζοντας την είδηση ότι ο Προβόπουλος, στις 8 Σεπτεμβρίου 2009, είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου για το έλλειμμα παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Λούκας Κατσέλη, ο Μανώλης Καψής είπε grosso modo το εξής: Ότι την εποχή που έπρεπε να ληφθούν μέτρα, ο Χρ. Παπουτσής, ως γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αντιδρούσε στο ενδεχόμενο μειωθούν ή και να παγώσουν οι μισθοί πάνω από 2.000 ευρώ.

Πώς λοιπόν να πάρουν τα μέτρα που έπρεπε ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου; Αντιπαρέρχομαι ότι αν υιοθετήσουν αυτή την υπερασπιστική γραμμή, οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, δεν θα αποφύγουν το να βλέπουν τη ζωή με… ρίγες. Αντιπαρέρχομαι ότι ο Μανώλης Καψής- είναι βέβαιο, κερδίζει μια υποψηφιότητα για το βραβείο Πούλιτζερ με το σπαθί του.

Επιμένω όμως ότι κάποιος οφείλει να ενημερώσει τον Μ. Καψή για την πολιτική κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Να του πει λόγου χάρη ότι η προεκλογική περίοδος στο ΠΑΣΟΚ έχει λήξει…


ΧΡΑΝ
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου