Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

«Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ»




«Διαμορφώνουν μία νέα Ελίτ στην Ελλάδα και επιχειρούν να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους και να πληρώσουν την κρίση οι πολίτες, υπάρχουν δύο αφηγήσεις για...
την κρίση, αυτή που βιώνουν οι πολίτες και αυτή που κατασκευάζεται», είπε ο Στέφανος Τζουμάκας στην ομιλία του στην Εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.
Μίλησε για μία πρωτοφανή προσπάθεια υποκατάστασης της πολιτική της χώρας, την ποδηγέτηση της πολιτική ζωής και πρέπει είπε, να αντιταχθούμε στις επιδιώξεις τους και χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε σχέδιο και ηγεσία.
Τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά, αποτελούν σενάρια που θα διαιωνίσουν την κρίση τόνισε και υποστήριξε ότι πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για διαμόρφωση κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ.
Τέλος για το θέμα της διαδοχής είπε ότι: "Δεν χρειάζεται μόνο αλλαγή προσώπων, αλλά αλλαγή πολιτικής, είναι ανάγκη να δούμε μία προοδευτική πολιτική, το κρίσιμο ζήτημα είναι ποια με στρατηγική με ποια πολιτική θα βγούμε από την κρίση", θεωρώ είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε με προοδευτική πολιτική, αυτονομία της πολιτικής, Δημοκρατία και πολιτική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, και σε αυτό το πλαίσιο έχω θέσει την υποψηφιότητά μου" είπε και τόνισε ότι πρέπει να ανακηρυχθούν από την Εθνική Συνδιάσκεψη όλες οι υποψηφιότητες.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου