Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

KANEΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠ(ΙΚ)ΕΣ...

Aπό το : ergazomenoipasok
Βλέποντας την θλιβερή εικόνα των χειροκροτητών της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, πέρα από την θλίψη και την ντροπή θα θέλαμε να πούμε σε όλους ότι ανάμεσα σε όλους αυτούς δεν ήταν κανένας εργαζόμενος του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε πει επίσης...
ότι δεν θα μιλήσουμε πολιτικά από εδώ για τους εργοδότες μας και καλυπτόμαστε από την αρχική μας δήλωση:
Η Πολιτική σας καταδίκη είναι δεδομένη αλλά είναι υπόθεση του Ελληνικού Λαού που μέρος τους είμαστε και εμείς!!!!
Όμως ως εργαζόμενοι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου μπορούμε να πούμε ότι ......είναι προκλητικό να γίνεσαι κλακαδόρος κάποιων που τσάκισαν και τσακίζουν τον εργαζόμενο, τον άνεργο και τον συνταξιούχο. Αλήθεια γιατί από όλα τους χειροκρότησαν? Για την μείωση των συντάξεων? για την μείωση του επιδόματος ανεργίας? για την καταδίκη των νέων να είναι η στην ανεργία, η στην εξαντλητική εργασία για 390 ευρώ?...
Είναι ερωτήματα που δεν περιμένουμε να τα απαντήσουν σε εμάς.. αλλά στον Ελληνικό λαό...
Σε ότι αφορά εμάς.. δηλώνουμε ότι όχι μόνο δεν θα εργαστούμε για την διαδικασία της Κυριακής, αλλά φυσικά και δεν θα συμμετάσχουμε καν στην διαδικασία.
Για μια ακόμα φορά ζητάνε 2 ευρώ απο τα μέλη του ΠΑΣΟΚ... και τους καλούμε να ΜΗΝ καταβάλουν ούτε μισό!!!!
Καλούμε επίσης την διοίκηση του κόμματος να έχει την Κυριακή ενημέρωση οικονομική προς στα μέλη που θα προσέλθουν για τις δαπάνες του κινήματος.
Απαιτούμε εκ νέου να δοθούν στην δημοσιότητα:
1. Ο αριθμός των υπαλλήλων με εξαρτημένη σχέση εργασίας και το ύψος της συνολικής δαπάνης για την ετήσια μισθοδοσία τους, ώστε να ξέρει ο λαός τι πληρώνει και για ποιους... και αυτό θα ήταν καλό να το κάνουν όλα τα κόμματα..
2. Ποιους άλλους πληρώνει το ΠΑΣΟΚ με δελτία παροχής κλπ (συμβούλους κλπ) και το ύψος της δαπάνης.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ αυτά τα 2 ποσά να δοθούν συνολικά... γιατί άλλο υπάλληλος των 700 και 800 και άλλο << σύμβουλος >> των 2.500 η και 5.000 ευρώ το μήνα...(αν υπάρχουν τέτοιοι)...
Μετά την συμβολική κατάληψη αλλά και την καθιστική διαμαρτυρία έξω απο το Πολιτικό Συμβούλιο των προηγούμενων ημερών αφήνουμε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τις επόμενες κινήσεις μας.
Τέλος,
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε κανέναν!!!!! να βάζει μπροστά την μισθοδοσία των εργαζομένων για να δικαιολογήσει ότι δήθεν προσπαθούν να φέρουν τροπολογίες στην βουλή για να μας καλύψουν.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!!!! Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι το κόμμα χρωστάει τόσα χρήματα, ενώ έχει πάρει άλλα τόσα, λόγο της μισθοδοσίας των εργαζομένων?
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ότι η συνολική επιβάρυνση της μισθοδοσίας των εργαζομένων (με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου) του ΠΑΣΟΚ δεν ξεπερνά το 8% της επιχορήγησης από την βουλή!!!!
Ως εργαζόμενοι συνεχίζουμε να παλεύουμε με διάφορους τρόπους αυξανόμενης έντασης, τέλος μελετάμε την μαζική μας παρουσία έξω από συγκεκριμένους χώρους όπου θα στηθούν κάλπ(ικ)ες, ώστε να διαμαρτυρηθούμε αλλά και για να ενημερώσουμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, μιας και τους αφορά αφού αρκετοί δίνουν συνδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου