Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

O 11XΡONOΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ


papoulias-parelasi
Σκιά ανώτατου πολιτειακού άρχοντα.
Πρόεδρος Δημοκρατίας σε μια υπόδουλη χώρα που έχουν καταργήσει στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα, την εργατική νομοθεσία, την ελευθερία του λόγου, την εθνική κυριαρχία, την περηφάνεια ενός λαού.
Δέχτηκε χτες, ημέρα ιερή για όλους μας, να λάβει μέρος σε μια άθλια παράσταση που έστησε η διεθνής νεοταξική τοκογλυφική μασονία: Να κάθεται σαν.......
γύφτικο σκεπάρνι και σαν φουσκωμένος γάλος και να κομπάζει ότι είχε το γενικό πρόσταγμα σε μια παρέλαση χωρίς λαό. Με την αστυνομία να φυλάει το στρατό κι όλοι μαζί το τυραννικό καθεστώς με τις μαριονέτες. Εμείς του το'χαμε πει και το ξαναλέμε. Είχε την ευκαιρία(πριν από λίγο καιρό)να παραιτηθεί και να περάσει στον πάνθεον των πιο συνετών αρχόντων της δημοκρατίας.
Με την συμπεριφορά του, θα καταχωρηθεί στις σελίδες της ιστορίας σαν ένας από τους πιο άβουλους και ιδιοτελείς πολιτικούς που στήριξε με νύχια και με δόντια το Καστρί των Παπανδρέου που μάλλον τους χρωστά ευγνωμοσύνη και το συρφετό που επακολούθησε για να ξεπουλήσει τα καμμένα.
Κρίμα, κύριε Παπούλια. Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σας. Και για λογαριασμό των παιδιών μας που δεν θα ξέρουμε πως να σας χαρακτηρίσουμε όταν μας ρωτάνε βλέποντας την φωτογραφία σας.
Δείτε το video εδώ....http://youtu.be/--846CBujEc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου