Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Oι πολιτικοί «αποφεύγουν» τις κάλπες- Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ξυνίδης

Oι πολιτικοί «αποφεύγουν» τις κάλπες- Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ξυνίδης
Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, σειρά είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης.

Με δηλώσεις του σήμερα το πρωί στη... ΝΕΤ, ο Σωκράτης Ξυνίδης ανακοίνωσε οτι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές γιατί, όπως είπε δεν μπορεί να πείσει τους ψηφοφόρους του για το αναγκαίο των αποφάσεων που ελήφθησαν για το μνημόνιο.

«Πιστεύω, είπε, οτι αυτή την στιγμή η χώρα δεν έχει κανένα λογο να πάει σε εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Ξυνίδης χαρακτήρισε αδικαιολόγητο να υπάρχουν στην αγορά διαφορετικές τιμές ανάμεσα στα επώνυμα προίόντα και στα ιδιωτικής ετικέτας.

Ο κ. Ξυνίδης δήλωσε οτι όπως αποδεικνύεται ο μεταποιητής κερδίζει απο τα επώνυμα ποϊόντα και τα σούπερ μαρκετς απο τα ιδωτικής ετικέτας.

Οι διαφορετικές τιμές απο το χωράφι στο ράφι οφείλονται σε πάρα πολλές αγκυλώσεις, είπε ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και διευκρίνησε οτι συγκρίνοντας το τι συμβαίνει στην Κύπρο και στην Ισπανία η ψαλίδα στην Ελλάδα ειναι η μικρότερη.
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου