Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα βγαίνει εκτός ευρώ - Δεν θα εξαπατά πλέον»

«Στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ - Δεν θα μας εξαπατά πλέον»
Την 18η Ιουνίου, την επομένη δηλαδή των εκλογών, θεωρεί η εταιρεία «Integral Asset Management», ως πιθανότερη ημερομηνία εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο διευθυντής του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων Νικ Ντιούχερστ, της εταιρείας στο ......
CNBC, η Ευρωζώνη, θα «τιμωρήσει» τα μέλη του ενιαίου νομίσματος που εξαπατούν.
«Η Ευρωζώνη είναι μια ομάδα όπου υπάρχουν και «απατεώνες» οι οποίοι ξεφεύγουν μέχρι τη στιγμή που γίνονται αντιληπτοί και σε εκείνο το σημείο πρέπει να εκδιωχθούν, αλλιώς όλοι θα εξαπατούν», δήλωσε ο αναλυτής. Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ολόκληρη η ελληνική κοινωνία χτίστηκε πάνω στην εξαπάτηση και τις μεθοδεύσεις, τονίζοντας πως «όλοι το κάνουν». Όμως συνεχίζει τονίζοντας πως τώρα οι ψηφοφόροι στην υπόλοιπη Ευρωζώνη ήρθε η ώρα να ζητήσουν εξηγήσεις από την Ελλάδα.
Δεν διστάζει επίσης να πει πως η Γερμανία είναι τώρα αναγκασμένη να αυξήσει το όριο συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67, την ώρα που πληρώνει τους Έλληνες οι οποίοι συνταξιοδοτούνται στα 50 τους χρόνια. «Η 17η Ιουνίου είναι μία τέλεια ευκαιρία προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εξαπάτηση» δήλωσε ο Νικ Ντιούχερστ.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο αναλυτής λέει πως η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα μπορούσε να γίνει ομαλά και συνέχισε λέγοντας πως υπάρχει μία αδικαιολόγητη κινδυνολογία εντός της Ζώνης για τις επιπτώσεις ντόμινο που θα είχε η εξέλιξη αυτή.
«Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα έκλεινε για μια εβδομάδα και θα εκδίδονταν νέο νόμισμα. Όχι η δραχμή αλλά πιθανότατα άλλο, το Geuro το οποίο θα ήταν σε αναλογία 2/1 με το ευρώ για τη σωστή διόρθωση του ευρώ», συνέχισε ο Ντιούχερστ, λέγοντας πως αυτό θα άλλαζε την Ελλάδα και την Ευρώπη σε κάτι καλύτερο.
«Οι Έλληνες δεν θα μπορούσαν πλέον να αγοράζουν τα ακριβά γερμανικά αυτοκίνητα και οι Γερμανοί θα μπορούσαν να αγοράζουν ελληνικές βίλες, ενώ οι άνεργοι νέοι της Ελλάδας θα έβρισκαν δουλείες λόγω της άνθισης του τουρισμού. Το καλύτερο θα ήταν ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν να κατηγορούν τους ξένους», πρόσθεσε.

 iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου