Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Τα 9 Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που απολύονται οι διοικητικοί υπάλληλοι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Σε πέντε Πανεπιστήμια και τέσσερα ΤΕΙ θα «απολυθούν» οι διοικητικοί υπάλληλοι ΔΕ , σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο υπουργείο Παιδείας.Πρόκειται για :

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ: ΑΠΘ, Ιωαννίνων. Αιγαίου και Πάντειο
ΤΑ ΤΕΙ: Αθήνας, Πειραιά, Κρήτης, Λάρισας και μ επιφύλαξη στο ΤΕΙ Πάτρας.
Στις 12 σήμερα συνεδριάζουν εκτάκτως οι Πρυτάνεις για το θέμα , αλλά και για τις......
συγχωνεύσεις των ΑΕΙ , παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θανάση Κυριαζή, από τον οποίο θα ζητήσουν την παρέμβαση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για να μην απολυθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ.Αύριο για το ίδιο θέμα συνεδριάζουν εκτάκτως στην Αθήνα και οι πρόεδροι των ΤΕΙ
Οι πληροφορίες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση στο θέμα.
 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας καθηγητής Δημήτρης Νίνος, απέστειλε στο esos την ακόλουθη δήλωση: « Με τα στοιχεία που έστειλε την Παρασκευή 16-11-12 το ΤΕΙ Αθήνας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης και την απάντηση που πήρε αυτόματα από το υπάρχον σύστημα, το ΤΕΙ Αθήνας δεν εντάσσεται στη ρύθμιση και συνεπώς για το ΤΕΙ-Α δεν υπάρχει πρόβλημα απόλυσης διοικητικών υπαλλήλων».

http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/tritovathmia/item/30715-ta-9-panepistimia-kai-tei-poy-apolyontai-oi-dioikitikoi-ypalliloi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου