Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Αμυγδαλέζα: 35.000€ σε σαπούνια για τους λαθρομετανάστες!!!



Τα ΑΙΣΧΗ των κυβερνώντων συνεχίζονται!!!!...Τη στιγμή που καταρρέουν όλα, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν ρευστό, χρωστούν παντού, χρωστούν στους φαρμακοποιούς οι οποίοι απειλούνται με κατασχέσεις των φαρμακείων τους επειδή το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν δίνει τα χρωστούμενα σ' αυτούς....Τα σχολεία δεν έχουν τα απαραίτητα για την........ εκπαίδευση των ελληνόπουλων, καθηγητές ωρομίσθιοι απλήρωτοι, γιατροί απλήρωτοι....Μισθωτοί και συνταξιούχοι με κατακρεουργημένους μισθούς και συντάξεις, καθημερινές αυτοκτονίες συνανθρώπων μας λόγω ανέχειας....και άλλα πολλά άσχημα και τραγελαφικά.....Τα "αστέρια" μας όμως έψαξαν απο δώ έψαξαν απο κεί και βρήκαν τρόπο για να κάνουν "μπίζνες"....με απευθείας αναθέσεις προμήθειες για 50-60 λαθρομετανάστες που τους εξασφάλισαν διαμονή, τροφή, και αντηλιακά!!!!!!!! Και μάλιστα όχι για 100 άτομα αλλά για 6000!!!!!!All inclusive...Ζούν το μύθο τους οι άνθρωποι.....Σ' αυτή τη χώρα που κουμάντο κάνουν ακόμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.....Σήμερα κιόλας θα πρέπει να επιληφθεί αυτεπάγγελτα η Ελληνική Δικαιοσύνη....
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε κονδύλι 34.243,20 ευρώ για 6.000 οδοντόβουρτσες, 6.000 οδοντόκρεμες των 100ml, 6.000 σαπούνια των 70gr, 6.000 σαμπουάν 250ml, για το κέντρο υποδοχής στην Αμυγδαλέζα Αττικής, ενώ μέχρι τώρα οι μετανάστες  που έχουν μεταφερθεί εκεί είναι λιγότεροι απο 70.

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος δήλωσε στο metrogreece.gr «έγινε απευθείας ανάθεση σε φαρμακείο για αντηλιακά και ομπρέλες γιατί οι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν του μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης, έκριναν ότι μπορεί να πάθουν ηλίαση ή εγκαύματα από τον ήλιο».

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση των μεταναστών δήλωσε, «έχει γίνει απευθείας ανάθεση σε μία εταιρεία στο Χαλάνδρι. Δίνουν φαγητό όπως ταΐζουν τα ζώα στα πάρκα. Πάνε κοντά στο σύρμα και τους το δίνουν από εκεί. Ήλθε ένα γαλλικό κανάλι να πάρει πλάνα από τους μετανάστες και τρελάθηκαν με αυτό που είδαν».             

Πηγή: metrogreece.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα χρήματα για τα σαπούνια διατίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων, μέσω του Προγράμματος "Αλληλεγγύη και
    Διαχείριση Μεταναστευτικών Ροών". Είναι χρήματα από εισφορές των κρατών της ΕΕ και των κυβερνήσεων της Νορβηγίας, της Ελβετίας, της Ισλανδίας και του Λιχτενστάιν, που δίνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των μεταναστών όπου χρειάζεται. Δεν είναι χρήματα που μπορεί να τα πάρει το ελληνικό κράτος και να τα διαθέσει για να πληρώσει συντάξεις ή να αγοράσει εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Είναι βλάκες αυτοί οι ευρωπαίοι αλλά όχι τόσο βλάκες... υπάρχουν και επιτροπές ελέγχου ξέρετε.

    Όσο για τις ποσότητες, έγινε μειοδοτικός διαγωνισμός. Δεν μπορείς να κάνεις μειοδοτικό διαγωνισμό για 70 οδοντόβουρτσες (άτιμοι κανονισμοί), πρέπει να αγοράσεις ένα σεβαστό ποσό ώστε να πετύχεις και τη σχετική μείωση στις τιμές. Αν είναι να πληρώνεις 2,5 ευρώ την κάθε οδοντόβουρτσα, πας και στο σούπερ μάρκετ. Άλλωστε όπως σίγουρα γνωρίζετε, οι οδοντόβουρτσες και τα σαπούνια δεν χαλάνε... άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να προμηθευτείς τώρα 6000 κομάτια και να τα διαθέσεις μέσα στους επόμενους μήνες ή χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή