Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «ΤΑ ΝΕΑ» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο


Ονομαστική επίθεση εναντίον της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή το... χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν» και το άρθρο του δημοσιογράφου «’Έχει σχέση η Siemens με τη 17Ν;».

Ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η εφημερίδα και ο αρθογράφος επιχειρούν να στοιχίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και υπογράμμισε ότι η σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι ειλημμένη απόφαση.

Είπε επίσης ότι η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε τη σκυτάλη συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Θόδωρο Πάγκαλο, με ισχυρισμούς επικίνδυνους και έξω από τα όρια του νομικού πολιτισμού, καθώς κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν για τη δίκη, κατέθεσαν για πρόσωπα (οι περισσότεροι για τον αθωωθέντα Γιάννη Σερίφη) και όχι για τη 17Ν.

Ο κ. Σκουρλέτης ανακοίνωσε ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν αλλαγές και θα ακολουθηθεί η σειρά κατάταξης.

Είπε επίσης ότι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται άνθρωποι που είχαν πιστέψει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» όπως κάποιοι επιχειρούν να εμφανίσουν.

Ακόμη, διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων τις τελευταίες 15 μέρες πριν τις εκλογές, αλλά εφόσον ισχύει η απαγόρευση θα πρέπει να υπάρξει και έλεγχος για τυχόν διαρροές.
np


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου