Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στην φυλακή οι δύο νεαροί που βίασαν, ξυλοκόπησαν και σκότωσαν 74χρονη στο Ρέθυμνο

Στην φυλακή οι δύο νεαροί που βίασαν, ξυλοκόπησαν και σκότωσαν 74χρονη στο Ρέθυμνο
Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 74χρονης
Ελένης Πολιουδάκη, που έγινε τα ξημερώματα της 13ης Ιανουαρίου μέσα στο ίδιο της το...
σπίτι στον Σταυρωμένο.
Ο 28χρονος ρεθυμνιώτης και ο 23χρονος Ρουμάνος μεταφέρθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου, όπου επί επτά ώρες περίπου περιέγραφαν με λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν τη νύχτα κατά την οποία αποφάσισαν να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας Πολιουδάκη με σκοπό τη ληστεία και τελικά κατέληξαν στη δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας.
Σύμφωνα με το goodnet.gr, στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου από νωρίς συγκεντρώθηκαν δεκάδες συγγενείς και συγχωριανοί της Ελένης Πολιουδάκη, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά τους δύο δράστες. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. είχε φροντίσει για την ύπαρξη αστυνομικής δύναμης στα δικαστήρια, ενώ μετά το τέλος της απολογίας των δύο αντρών και την προφυλάκιση τους, ο 23χρονος και 28χρονος φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα του κτιρίου, προκειμένου να αποφευχθούν αντιδράσεις σε βάρος τους.
Οι δύο άντρες βρήκαν στο σπίτι περίπου 1.460 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν την επόμενη ημέρα, όπως είπαν στις δικαστικές αρχές και εφόσον δεν κατάφεραν να βρουν δικηγόρο και όπως προβλέπει ο νόμος το δικαστήριο τους διόρισε συνηγόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου