Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γ. Μανώλης: Ντόμπερμαν της συγκυβέρνησης ο Γιακουμάτος

Γ. Μανώλης: Ντόμπερμαν της συγκυβέρνησης ο Γιακουμάτος

Με σκληρή γλώσσα απάντησε μέσω twitter o Γιάννης Μανώλης στις
κατηγορίες του Γεράσιμου Γιακουμάτου που τον αποκάλεσε «Εργατοπατέρα που έπαιρνε σύνταξη εδώ και δύο χρόνια»

Ο Γιάννης Μανώλης με ένα σερί μηνυμάτων στο twitter έδωσε εξηγήσεις και απάντησε στις επιθέσεις που ...δέχτηκε από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο: «Μας ρωτούν σε τι διαφέρουμε από τη ΝΔ. Θα αναφέρω μερικές από τις διαφορές. Η ΝΔ έχει εξελιχθεί σε ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα. Υπερασπίζεται τις αγορές και τις τράπεζες. Συμφωνεί με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, τα χαράτσια, τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Εμείς είμαστε κοινωνιστές. Ζητάμε αναδιανομή εισοδήματος. Αντιστεκόμαστε στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, στις περικοπές και τα χαράτσια. Τα «ντόμπερμαν» της συγκυβέρνησης συνεχίζουν να πετάνε λάσπη. Βάλθηκαν να μας κάνουν αξιωματική αντιπολίτευση. Για την αλήθεια και μόνο.

1. Tο μοναδικό μου εισόδημα είναι η σύνταξη της δουλειάς μου (35 χρόνια εργασίας) την οποία η συγκυβέρνηση τη μειώνει συνεχώς

2. Συνδικαλιστική σύνταξη δεν παίρνω, αν και θα μπορούσα.

3. Έχω παραιτηθεί από κάθε μελλοντικό δικαίωμα αναδρομικών.

4. Από το βήμα της Βουλής το 2007 έχω ζητήσει κατάργηση της Βουλευτικής σύνταξης

5. Η κόρη μου από το 2003 συνεργάζεται ως νομικός με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία

Όλα τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες αυτών που έχουν πανικοβληθεί από τις δημοσκοπήσεις. Αν συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να πετούν λάσπη χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, τότε θα κληθούν από τη δικαιοσύνη να αποδείξουν τα λεγόμενα τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου