Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πέθανε ο νεαρός που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του Assos Odeon

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του εμπορικού κέντρου Assos Odeon, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πτώση προκαλεί ερωτηματικά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση…
Ειδικότερα, το δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στις 12.50. Ένας 21χρονος έπεσε από μπαλκόνι του Assos Odeon και τραυματίστηκε σοβαρά, χτυπώντας κατά την πτώση του στο έδαφος.
Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν αντιλήφθηκε κάποιος από όσους την ώρα εκείνη βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο από ποιόν όροφο του Assos Odeon, αλλά και με ποιο τρόπο έπεσε στο κενό ο 21χρονος. «Κανείς δεν είδε από ποιόν όροφο και πως έπεσε ο νεαρός, εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο», λένε αξιωματικοί της αστυνομία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ερευνάται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, χωρίς να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.
Ο 21χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή άφησε την τελευταία πνοή του χθες το μεσημέρι.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται και αναμένεται να φωτίσει τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον νεαρό.

thetival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου